Saadet Partisinden Eğitim Programları

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Saadet Partisi Malatya İl Başkanlığı tarafından 11 Aralık Pazar günü Teşkilat Eğitimi programı icra edildi. Saadet Malatya İl Teşkilatı mensuplarının yoğun bir şekilde katılım sağladığı eğitim programı Altıntaç Düğün Salonunda gerçekleştirildi. 

Eğitim programında açılış konuşmasını il başkanı Mustafa Canbay gerçekleştirdi. Gün boyu süren eğitim programında; Saadet Partisi Bursa milletvekili Mehmet Atmaca, genel idare kurulu üyesi Hayri Kamalı, başkanlık divanı üyesi Fesih Bozan ve genel merkez eğitim koordinatörü M. Fatih Polat eğitim sunumlarını gerçekleştirdi. Önümüzdeki yerel seçimlere ilişkin olarak gerçekleştirilen eğitim programının kapanış konuşmasında il başkanı Mustafa Canbay; " Teşkilatımızın her mensubunun son derece donanımlı olması maksadıyla gerçekleştirdiğimiz eğitim programlarımıza devam edeceğiz.

İl başkanı Canbay,  Zira bizler çok iyi biliyoruz ki; yaşanabilir bir Türkiye'nin, yeniden büyük Türkiye'nin ve neticesinde yeni bir dünyanın kurulması için milli görüşçüler olarak bizlerin takatinin sonuna kadar mücadele etmesi zaruret arz etmektedir. Bu şuur ve bilinç ile çalışmalarımızı yürüteceğiz. " şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN