Rönesans Konteynır Kent Kaymakamı Oğuz YİĞİT'TENKarateci Sporculara Büyük Sürpriz

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

           Malatya Rönesans Holding  Konteynır  Kent’te Karate  antrenmanı yapan, Malatya Yeşilyurt Kaymakamlığı Yeşilyurt Halk Eğitim Müdürlüğü  Kursiyerleri ve Malatya Gençlik Spor İl Müdürlüğü  Resmi Lisanslı Sporculara, Malatya Yeşilyurt  Rönesans Holding Kaymakamı  Sayın Oğuz YİĞİTSürpriz olarak başarılı olan Karateci Sporculara  bisiklet hediye etti.

                 22.07.2023 Tarihi’nden itibaren Malatya Rönesans Holding Konteynır Kent’te yaşamını sürdüren depremzedelere Karate Antrenörü ve Uluslararası Hakem  Muhammet Kemal GÜLŞEN’E Malatya Yeşilyurt  Kaymakamlığı Yeşilyurt Halk Eğitim Müdürlüğü  tarafından kurs açılarak toplamda otuz beş sporcuya Karate antrenmanı verilmeye başladı.

                Malatya’da yapılan  Karate ve diğer branşlardaMalatya Gençlik Spor İl Müdürlüğü Lisanslı Resmi Sporculara bir çok müsabaka ve yarışmalara katılım sağlayarak altın madalya ve kupa kazandılar.

                Konu ile ilgili  Basın Açıklaması yapan Türkiye Karate Federasyonu Antrenörü ve Uluslararası Hakemi Muhammet Kemal GÜLŞEN açıklamasında;’’ Ülkemizde yaşanan 6 Şubat Depremi’nden sonra devletimiz bizleri sahadaki depremzede çocuklara moral ve motivasyonsağlamak ve depremin yaralarını hep birlikte sarmak için görevlendirme yaptı. Bizlerde ilk önce Ççadır kentte Karate Antrenmanlarımıza başladık. Devamında konteynır kentte antrenmanlarımıza devam ettik. 

              Malatya’da Karate yanı sıra Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün Resmi Lisanslı Sporcuları olarak diğer branşların Faaliyet Takvimi’nde yer alan bir çok müsabakaya katım sağlayarak, birincilik kupası ve altın madalya ile konteynır kente dönüş sağladık.

             Göreve  geldiği  ilk   günden beri   büyük bir  özveri  ile  en iyi şekilde  çalışmalarına  devam eden Rönesans Holding Konteynır Kent   Kaymakamımız Sayın Oğuz YİĞİT bizleri yakından takip edip İlimizdeki tüm yarışmalarda bizlere elinden gelen hizmetin maddi ve manevi olarak en büyüğünü sergiledi. Bizler Karate Ailesi olarak ilk kez bir Kaymakamın yanımızda olup  destek olduğunu gördük ve bubizleri çok onurlandırdı.  Her şey güzelim Malatyamız için.’’ Dedi.

               Malatya  Yeşilyurt  Rönesans Holding Konteynır Kent  Kaymakamı Sayın Oğuz YİĞİT konuşmasında:  ‘’Bizler her zaman sporun ve sporcunun yanında olduk. Göreve geldiğimiz günden beri   depremin yaralarını sarmak için elimizden gelenin en iyisini yapma  çabasındayız. Konteynır kentte Antrenörümüz Muhammet hocanın ve beraberinde sporcuların çalışmalarını yakından takip ediyorum. Hocamızı bu başarısından ötürü de tebrik ediyorum.

                     Basketbol  Sahası’nda  antrenman yapan Karateci Sporcularımız için gerekli yerler ile yazışma yaparak antrenman salonu tahsis ettik. Yine bunun yanı sıra İlimizitemsil ettikleri için Karate Sporcularımıza  eşofman  hediye ettik. Biz şöyle diyoruz;’’ Spor İle Geçirilen Her Gün Kazanılan Yarınlardır’’. Konteynır kentte Türk Bayrağımızı göklerde dalgalandıracak bir çok şampiyon sporcu çıkacağına inanıyorum.

      Karate Sporcuları’nın  spora olan ilgi ve yeteneklerini  görmek beni çok mutlu etti. Antrenör Muhammet hocamızla toplantı yaparak Karate Antrenmanlarına düzenli gelen, Spor Faaliyetleri’nde derece yapan ve en önemlisi olan okul başarısı göz önüne alınarak başarılı sporcularımızdan 6 tanesine devletimizin göndermiş olduğu bisikletlerden hediye ettik.  Tüm sporcularımıza başarıların devamını diliyorum.’’Dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN