Tüfenkci, 'Şehir Hastanesi olma yolundaki çalışmaları aylar içerisinde ete kemiğe büründüreceğiz'

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ


Tüfenkci : “Şehir Hastanesi olma yolundaki çalışmaları aylar içerisinde ete kemiğe büründüreceğiz”

-“Gidenlerine yerine yeni atamalar olacak”

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Bülent Tüfenkci, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastenesi’nin şehir hastanesi olması için yürütülen çalışmalarda sona gelindiği söyledi.
Tüfenkci, depremde tayin isteyip giden doktorların yerine de yeni atamalar yapılacağını duyurdu. 
 
Hastanenin deprem süresince kesintisiz hizmet verdiğini vurgulayan Tüfenkci, “6 Şubat depreminden sonra hastanemiz kısmen az hasarlı olmasına rağmen hizmet vermeye devam etti. 

Bütün personelimiz depremzede olmasına rağmen depremzede vatandaşlarımızın açıkta kalmaması noktasında azemi gayret gösterdiler. Kendilerine Başhekimimiz nezdinde teşekkür ediyoruz.” diye konuştu. 

“Aylar içerisinde ete kemiğe büründüreceğiz”

Tüfenkci hastanenin şehir hastanesi olma yönündeki çalışmalarla ilgili de bilgi vererek,
“Bugün de hastanemizi gezdik. Özellikle hastanemizi şehir hastanesi hüviyetine kavuşturma noktasında gayretimizi önümüzdeki aylar içerisinde ete kemiğe büründüreceğiz.

 Personel anlamında genel itibari ile iyi olmasına rağmen bazı branşlarda depremden dolayı ayrılan hocalarımızın olduğunu öğrendik. Allah’ın izniyle önümüzdeki günlerde yeni atamalarla bu boşlukları dolduracağız.

 Sağlık personellerimiz zor şartlar altında görev yapıyorlar. Daha önce Pandemiden dolayı zor şartlar altında görev yapan personelimizin depremle beraber hem evleri hasar aldı, hem de hastanemizin bazı kısımları hasar aldı. O kısımların tamamı yenilendi ve tadilat gördü, hizmet vermeye devam ediyor.

 Bölgede ilklerden olan Hiperbarik Tedavi Merkezimizin de faaliyetine devam ediyor olması hem bölge için hem de depremde sonrası sürecinde enkaz altında kalan vatandaşlarımızı tedavi edilmesinde önmeli rol oynadı.Ben emeği geçen tüm hocalarımıza, başhekimimize, personellerimize, teknik personellerimize, temizlik görevlilerimize, hasta bakım ünitesinde çalışan arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN