Reşat Erdoğan, Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ayetullah Geçen'e Tam Destek

Malatya'nın tanınan ve sevilen iş insanı Reşat Erdoğan, 31 Mart seçimlerinde Battalgazi ilçesinde Yeniden Refah Partisi'nin adayı Ayetullah Geçen'i sonuna kadar desteklediğini söyledi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya’nın tanınan ve sevilen iş insanı Reşat Erdoğan, 31 Mart seçimlerinde Battalgazi ilçesinde Yeniden Refah Partisi’nin adayı Ayetullah Geçen’i sonuna kadar desteklediğini söyledi.

İş İnsanı Reşat Erdoğan, ‘Malatya’nın Battalgazi ilçesinde çok kıymetli kardeşim Ayetullah Geçen’e başarılar diliyorum. Allah hayırlı etsin. Ben Reşat Erdoğan olarak Battalgazi ilçesinde Yeniden Refah Partisi'nin adayı Ayetullah Geçen kardeşimi son sonuna kadar canı gönülden destekliyorum. Buradan bütün dostlarıma da Ayetullah Geçen kardeşimi bu seçimlerde desteklemelerini ve oy vermelerini rica ediyorum” dedi.

Yeniden Refah Partisi Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ayetullah Geçen’de, bu destekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Malatya'mızın kıymetli bir büyüğü, bir değeri olan aynı zamanda bizim de bir abimiz olan Reşat Erdoğan başkanının bize katkısı ve desteğinden dolayı gönülden şükranlarımı sunuyorum. Rabbim kendisine hayırlı uzun ömürler nasip etsin, başımızdan eksik etmesin. Başkanımın desteği gücümüze güç katacaktır. Allah'ın izniyle 31 Mart akşamı da inşallah fethimiz mübarek olacaktır diyoruz. Çok teşekkür ediyorum, hürmet ediyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN