Pütürge'ye Barışı, Kardeşliği Ve Huzuru Yeniden Refah Getirecek

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, ““Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk dediki, ‘İlk projem kardeşlik olacak, barış olacak ve huzur olacak’ dedi. Bunu özellikle birilerinin duymasını istiyorum” dedi.

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk’ün geniş katılımlı iftar programına katılarak, Pütürgelilerle bir araya geldi.

Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk, “Birinci Projem Pütürge’de birlik ve beraberliği sağlayacağım. Pütürgeliler, ‘Pütürge Belediyesi benim belediyemdir’ diyecektir. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz, ayrıştırmayacağız. Pütürge’de birlik ve beraberliği sağlayacağız” dedi.

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk dediki, ‘İlk projem kardeşlik olacak, barış olacak ve huzur olacak’ dedi. Bunu özellikle birilerinin duymasını istiyorum. Pütürge’ye kardeşliği, barışı ve huzuru biz getireceğiz. Onun için 31 Mart’ta Aydın Öztürk’ü Pütürge Belediye Başkanı seçmemiz gerekiyor. Aydın Öztürk, ev ev, kapı kapı dolaşarak bütün Pütürgelilerin yanına gitti. Pütürge, Yeniden Refah Partisi ile birlikte bugünkü hizmetlerin en az 10 katı hizmet alacaktır.” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN