PÜRDEF ve Pütürge'liler İftar Sofrasında Buluştu

Pütürge Dernekler Federasyonu Başkan ve Yönetimi Kurulur Kurulmaz İlk Etkinliğini Pütürge'de İftar Vererek, Pütürge'lilerle Kucaklaştı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Pütürge Dernekler Federasyonu ve  Pütürge’liler İftar Sofrasında Buluştu

Pütürge Dernekler Federasyonu  Başkan ve Yönetimi Kurulur Kurulmaz İlk Etkinliğini  Pütürge’de İftar Vererek , Pütürge’lilerle Kucaklaştı.

Kısa bir zaman önce Cihan Akköse Başkanlığında  kurulan Malatya Pütürge Dernekler Federasyonu  ( PÜRDEF ) aktif çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

İstanbul Merkezli kurulan Pütürge Dernekler Federasyonu   kurulduğu ilk günden itibaren özellikle İstanbul’da yaşayan Pütürge’lileri ve Pütürge Derneklerini kısa bir zaman içerisinde birleştirmeyi başardı.

Bu kapsamda Federasyon Başkanı Cihan Akköse ve Yönetimi İstanbul’dan Pütürge’ye gelerek  İlçe Belediye Başkanı Mehmet Polat ve Çalışanları , Pütürge’li Mahalle Muhtarları , Köy Koruyucuları ve Pütürge’de Görev Yapan Askeri Komutan ve Askerlerle İftar Açarak İstişarede Bulundular.

 Malatya Pütürge Dernekler Federasyonu  ( PÜRDEF )  Başkanı  Cihan Akköse  kısa bir konuşma yaparak , Bugün ben ve yönetimde ki arkadaşlarım ilk olarak Pütürge’mize doğduğumuz topraklarımıza  gelerek  burada sizlerin arasında olmak istedik. Bizler hiçbir zaman Ata yurdumuzdan ayrı kalmadık. Bizim Bir ayağımız her zaman hep burada oldu.  İnşallah kısa zamanda kurulan PÜRDEF Pütürge’nin birliği  beraberliği için elinden geleni yapacaktır.  Bu sofrada bizi yalnız bırakmadıkları için Başkanım Mehmet Polat ve ekibine Pütürge’nin bir birinden kıymetli muhtarlarına ve köy koruyucularına , Şanlı ordumuzun değerli komutan ve asker kardeşlerime ve ayrıca Pütürge halkına çok teşekkür ediyorum. Allah bizlerin ve tüm İslam Aleminin tuttuğu oruçları kabul etsin.  Ayrıca İftar Sofrası vesilesi ile birkaç gün sonra kutlatacağımız Mübarek Ramazan Bayramının Pütürge’mize Malatya’mıza , Ülkemize ve İslam Coğrafyasına Barış Huzur ve Kardeşlik getirmesini diliyorum  dedi.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

BUNLARA DA BAKIN