Başkan Polat'tan Hayvan Katliamı Haberine Tepki

Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat'tan Hayvan Katliamı Haberine Tepki, Konunun Pütürge ile uzaktan yakından alakası yoktur dedi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Hayvanların ölüme bırakıldığı yer Pütürge sınırları içerisinde değil Battalgazi sınırları içerisindedir. Konunun Pütürge ile uzaktan yakından alakası yoktur dedi.

Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat Birkaç gündür gerek ulusal gerekse yerel basında yer alan Pütürge Kubbe Dağına bırakılan 59 u yavru olan 69 köpekle ilgili bir açıklama yaparak , bu konunun muhatabı ne Pütürge Belediyesi nede Pütürge’lilerdir dedi.

Başkanı Mehmet Polat , gerek ulusal  gerek yerel basında Pütürge’de hayvan katliamı yapıldı diye çıkan haberlerin kendilerini üzdüğünü belirterek , söz konusu haberle Pütürge’nin hiçbir alakası yoktur. Bu hayvanların bırakıldığı yer Pütürge İlçe sınırları dışında olup , Battalgazi Sınırları içerisinde yer almaktadır. Bu hayvanlar buraya Pütürge dışından çevre ilçeler ve mahallelerden  buraya bırakılmıştır. Konu ile ilgili ilk günden itibaren  yetkili yerlere müracaat ettiklerini , Malatya Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı yetkililerini arayarak konu hakkında kendilerini bilgilendirdiklerini söyledi.

Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat bu haberi ilk öğrendiğimden beri İnsan olarak çok üzüldüm. Bunu yapanları esefle kınıyorum. Bu tip bir olayla Pütürge’nin adının geçmesi Pütürge’lileri ve bizleri derinden üzmüştür. Bizim bu konu ile ilgili yetkililerden isteğimiz bu konunun sorumluları kim ise bir an önce ortaya çıkartılmasıdır.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

BUNLARA DA BAKIN