Prof. Dr. Sezai Yılmaz, Başkan Kızıldaş'a Desteğini Açıkladı

Arguvan'ın Gurur Duyduğu Evladı, Dünya Ölçeğindeki Bilim İnsanı Prof. Dr. Sezai Yılmaz, Arguvan Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mehmet Kızıldaş'ın Seçim Ofisini Ziyaret Etti Kızıldaş'a Desteğini Açıkladı

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Arguvan’ın Gurur Duyduğu Evladı, Dünya Ölçeğindeki Bilim İnsanı Prof. Dr. Sezai Yılmaz, Arguvan Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mehmet Kızıldaş’ın Seçim Ofisini Ziyaret Etti; Kızıldaş’a Desteğini Açıkladı:

 

“Arguvan Kızıldaş ile İnanılmaz Bir Değişim Yaşadı; Bir Dönem Daha Başkanlık Yapmasını Arzu Ediyoruz”

Arguvanlı bilim insanı, İnönü Üniversitesi Karaciğer Nakil Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Sezai Yılmaz, İnönü üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Burak Işık, İnönü Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Yılmaz ile birlikte Arguvan Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mehmet Kızıldaş’ın Arguvan’daki seçim ofisini ziyaret ederek, 31 Mart yerel seçimleri için Mehmet Kızıldaş’a desteğini açıkladı.

 

Arguvan’ın Mehmet Kızıldaş’ın belediye başkanlığı döneminde, inanılmaz bir değişim yaşadığını belirten Prof. Dr. Sezai Yılmaz, Mehmet Kızıldaş’ın seçim ofisinde yaptıpı konuşmada, “Arguvan Kızıldaş ile inanılmaz bir değişim yaşadı; Mehmet Başkan’ın bir dönem daha başkanlık yapmasının ilçemiz adına, iyi olacak diye düşünüyorum. Başkanımızın, bir dönem daha başkanlık yapmasını arzu ediyoruz. Türkiye çapında Arguvan'ı temsil etme, Arguvan'ı daha iyi yerlere taşıma konusunda çok başarılı birisi ve her yerde bu yönünyle saygınlık ve takdir kazandı” şeklinde konuştu.

 

Kalabalık Bir Grup Tarafından Karşılandı

Prof. Dr. Sezai Yılmaz ve beraberindeki Prof. Dr. Burak Işık ve Prof Dr. Bülent Yılmaz, Arguvan’da kalabalık bir grup tarafından karşılandı.

 

Arguvan Belediye Başkanı ve Arguvan Bağımsız Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Türkiye’yi uluslararası arenada başarıyla temsil eden ve Malatya’yı Karaciğer Naklinin Dünya çapındaki merkezi haline getiren Prof. Dr: Sezai Yılmaz’ı ağırlamaktan ve ziyaretinden büyük onur duyduklarını söyledi. Kızıldaş, “Arguvanımızın değerli evladı Sezai Hocamız her zaman bizim için bizlere büyük destek sağladı. Burada uluslararası toplantılar düzenleyerek, Arguvanımızın dünya çapında tanıtılmasına hizmet etti. Yine beraberinde bizleri ziyaret ederek şeref veren ve Fahri Arguvanlı ilan ettiğimiz Prof. Dr. Burak Işık Hocamız ile yine Arguvanımızın bir başka değerli evladı Prof. Dr. Bülent Yılmaz’a verdikleri destek için minnettarlığımı ifade ediyorum” dedi.

 

Prof. Dr. Sezai Yılmaz: Seçimin Arguvan'da Dostluk Kardeşlik ve Huzur Ortamı İçinde Geçmesini Temenni Ediyorum.

Ziyarette konuşan Prof. Dr. Sezai Yılmaz, Arguvan’a gelmeyi daha önceki bir tarih için planladığını, ancak geçirdiği bir ameliyat nedeniyle ziyareti ancak bugün (10 Mart) gerçekleştirebildiğini belirten Prof. Dr. Sezai Yılmaz, bu ziyarette Prof. Dr. Temel Yılmaz’ın da bulunmasını planladıklarını, ancak zorunlu bir seyahati nedeniyle katılamadığını, önümüzdeki günlerde Arguvan’ı ziyaret edeceğini söyledi.

 

Arguvan’da seçim sürecinin demokratik bir atmosferde geçmesinden dolayı memnuniyetini dile getiren Prof. Dr. Sezai Yılmaz, “Seçimler ne kadar demokrasi şöleni denilse de biraz da zorlu geçiyor. Seçimin Arguvan'da dostluk kardeşlik ve huzur ortamı içinde sonlanmasını temenni ediyorum” dedi.

 

“Arguvan Mehmet Kızıldaş Zamanında İnanılmaz Olumlu Bir Değişim Yaşadı”

Prof. Dr. Sezai Yılmaz, Arguvan Belediye Başkanı ve Arguvan Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mehmet Kızıldaş’ın 10 yıllık başkanlık sürecinde, Arguvan’ın çehresini modern bir şehircilik bağlamında inanılmaz olumlu şekilde değiştirdiğine vurgu yaparak şunları söyledi:

 

“Ben 1998 yılında Malatya'ya geldim ve 26 yıldır Malatya'dayım. Uzunca bir süre. Burada çok sayıda belediye başkanı tanıdım. Arguvan’da. Hepsi güzel şeyler başarmak istediler bunun için çabaladılar. Hepsi iyi niyetli insanlardı ve iyi niyetle birşeyler yapmak istediler. Ama şu bir gerçek ki, Arguvan, Mehmet Kızıldaş zamanında inanılmaz bir değişime, olumlu bir değişikliğe uğramış bir ilçe. Biz de bundan çok mutlu olduk ve gurur duyduk. İlçenin bu kadar nezih ve hoş bir hal alması bizi çok mutlu etti. İyi bir eğitimle, iyi bir vizyonla, büyükşehirlerde bir takım iş çevreleriyle yakın tanışıklıkla Arguvan'a çok güzel hizmetler kazandırdı. Arguvan'da çok olumlu bir değişim yaşandı. Ben Malatya'da hemen her ilçeye gidiyorum veya o ilçelerden belediye başkanları ziyaretimize geliyor. Gerçekten Arguvan bunların arasında çok hızlıca bir değişim yaşadı. Kendi bölümümdeki adrakadaşlarımla zaman zaman burada toplantılar yaptık, onlar da iyi yöndeki bu değişime tanıklık ediyorlar ve Mehmet Bey'in başarılı çalışmalarından bahsediyorlar. Bunlar bir Arguvanlı olarak beni çok mutlu ediyor”.

 

“Kızıldaş Zaten Arguvan’ın Büyük Desteğini Almış, Biz de İlçemiz İçin Mehmet Kızıldaş Başkanımızın Bir Dönem Daha Devam Etmesini Arzu Ediyoruz”

Mehmet Kızıldaş’ın Arguvan için ürettiği hizmetlerin Arguvan’ın kentsel gelişimine olduğu kadar kültürel ve sosyal zenginliklerinin de dünyaya tanıtılmasına önemli projeleri hayata geçirdiğini söyleyen Prof. Dr. Sezai Yılmaz, “Dolayısıyla Mehmet Kızıldaş bu dönemde sıkıntısız bir seçim süreci yaşasın, her şey olması gerektiği gibi olsun ama demek ki siyasetin doğasında böyle şeyler var. Fakat görüyorum ki Mehmet Kızıldaş burada zaten Arguvanlılar'ın büyük desteğini almış, gönüllerine girmiş, hakiketen inanılmaz bir kalabalık ve istek var. Bir dönem daha burada belediye başkanlığı yapması ilçemiz adına iyi olacak diye düşünüyorum. Türkiye çapında Arguvan'ı temsil etme, Arguvan'ı daha iyi yerlere taşıma konusunda çok başarılı birisi ve her yerde bu yönünyle saygınlık ve takdir kazandı. Böyle bir ortamda sizlerle birlike olduğum için çok çok mutluyum. Arguvanlı olduğum için ayrıca çok mutluyum ve bununla gurur duyuyorum” şeklinde konuştu.

 

Prof. Dr. Işık: Ben Arguvanlı Değilim Ama Arguvan’daki Büyük ve Güzel Değişimin Tanığıyım

Prof. Dr. Sezai Yılma ile birlikte Arguvan Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mehmet Kızıldaş’ı ziyaret eden İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Burak Işık da yaptığı konuşmada, “Ben Arguvan'ı Sezai Yılmaz hocamla tanıdım. Arguvanlı değilim, burada oy hakkım da yok ama Arguvan'ın Mehmet Başkan ile ne kadar büyük değişim yaşadığını buraya zaman zaman Sezai Hocamla yaptığım ziyaretlerle tanığım. Diğer belediyelerle ilişkileri, oturup kalkmasını bilen bir insan olması, bunu Arguvan'a hizmet olarak taşımasına tanığım. Onun hizmetlerini kimse inkâr edemez, o yüzden kayıtsız kalamadım ve gelmek istedim” dedi.

 

Prof. Dr. Bülent Yılmaz: Arguvan Mehmet Başkanımızla Büyük Gelişim Yaşadı; Bu Gelişimin Devam Etmesi Gerektiğini Düşünüyorum

İnönü Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Prof: Dr. Bülent Yılmaz da konuşmasında, “Ben Malatya'ya 2007 yılında geldim. Tabi dışarıda Arguvanlı olmaktan ne kadar çok övünsek de, Malatya’da çalıştığımız için çok fazla gelip gitmemiz olmuyordu ama Mehmet Başkanımdan sonra biz Arguvanla çok ciddi bir bağlantımız oldu ve birçok çalışma ile projeler yürüttük. Arguvan bir anda büyüdü ve farklı bir boyuta geçti. Bu zaten görünür bir şey. Bunun için özel bir laf etmeye gerek yok. Ben bu gelişimin devam etmesi gerektiğini düşünüyorum ve Başkanım Mehmet Kızıldaş'a başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN