Özalp ve Yağlıcı Ailesinin Mutlu  Günü 

Malatya'nın önemli Eşraflarından Figen Erhan Yağlıcı Ailesinin değerli oğlu Koray ile Özlem – Ali Özalp Ailesinin Biricik kızları Kardelen Özalp ( Yağlıcı ) ile muhteşem bir düğün töreniyle evlilik müessesesine ilk adımı atarak evlendiler.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

       İyi Parti Battalgazi İlçe Başkanı İşadamı Siyasetçi A. Erhan Yağlıcı  TAV Hava Meydanlarında Muhasebe Departman personeli oğlu  Koray’ın düğün merasimini İstanbul Beylikdüzü’nde seçkin mekanlarından “ Villa Rose Davet “ te Özalp Ailesinin Kızı Eğitmen Kardelen Özalp ile muhteşem bir törenle gerçekleştirdiler.


         Seçkin davetli topluluğunun hazır bulunduğu Kardelen ve Koray çiftinin mutlulukları gözlerinden okunurken Yağlıcı ve Özalp Ailesi ise gelen misafirleri kapıda karşılayarak hoş geldiniz diyerek mutlu günlerinde yalnız bırakmadıkları için teşekkür ettiler.

       İyi Parti Genel Merkez üst yönetimi başta olmak üzere çok sayıda telgrafla kutlama mesajları gelirken çok sayıda misafir ise Kardelen ve Koray çiftinin düğününe yoğun ilgi gösterdiler. Kardelen ve Koray Çifti Konfetiler ve alkışlar eşliğinde sahnede yerlerini alırken çiftleri arkadaşları bir an olsun yalnız bırakmadılar.

         Gelen Davetlilere Birbirinden özel menülerden oluşan ikramlar gece boyunca takdim edilirken düğün merasimi gecenin ilerleyen saatlerine kadar coşku ve neşeyle devam etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN