Oryantiring Haritası Turgut Özal Üniversitesi'ne Hayırlı Olsun

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Türkiye Oryantiring Federasyonu Organizasyon Kurulu ve Malatya İl Temsilcisi'nin birlikte yürüttüğü proje kapsamında  Turgut Özal Üniversitesi'nin Oryantiring Haritası Çizimi aylar süren çalışma neticesinde tamamlanarak Turgut Özal Üniversitesi Rektörlüğü'ne takdim edildi.

Türkiye Oryantiring Federasyonu Organizasyon Kurulu, Malatya İl Temsilcisi Muhammet Kemal GÜLŞEN ve  Harita Çizim Teknikeri  Erkan SEZGİN ile birlikte günler, haftalar ve aylar süren çalışma sonunda başarı ile tamamlandı.

Türkiye Oryantiring Federasyonu Organizasyon Kurulu  Üyesi Yalçın AYDIN ve beraberindeki heyet yeni çizilen Malatya Turgut Özal Üniversitesi Oryantiring Haritası'nın temsili hatırasını Rektör Prof.Dr. Recep BENTLİ ve danışmanı Doç.Dr. Serdar Deniz'e taktdim ederek Federasyon Başkanı Prof.Dr. Tekin Çolakoğlu'nun selamlarını ilettiler. 

Üniversitemizde yapılacak faaliyetler hakkında fikir alışverişinde bulunan Yalçın AYDIN ;'' İlk yarışmamızı 14 Haziran 2023 Tarihi'nde Allah nasip kısmet ederse yapacağız.'' Dedi.

 

Türkiye Oryantiring Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Muhammet Kemal GÜLŞEN açıklamasında;''Görev aldığımız günden belli bir çok projelere ve başarılara imza attık. Yeni projemiz Turgut Özal Üniversitesi  Oryantiring Haritası'nı hayata geçirmekti. Türkiye Oryantiring Federasyonu Organizasyon Kurulu Üyesi  Yalçın AYDIN ve Harita Çizim Teknikerimiz Erkan SEZGİN hocalarımla yapmış olduğumuz çalışmalar sonunda Turgut Özal Üniversitesi'nin OryantiringHaritası'nı yarışmalara hazır hale getirdik. İlimize ve üniversitemize hayırlı ve uğurlu olsun.İnşallah yeni haritamızla Turgut Özal Üniversitemizde çok yarışmalar yapacağız. Emeği geçen Türkiye Oryantiring Federasyonu Organizasyon Kurulu Üyesi Yalçın AYDIN ve Harita Çizim Teknikerimiz Erkan SEZGİN hocalarımla desteklerinden ötürü çok teşekkür ederim.

Malatya İlimiz her şeyin en iyisine layıktır. Bizler Türkiye Oryantiring Federasyonu Malatya İl Yönetimi olarak İlimize hizmet etmenin onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Her şey güzelim Malatyamız'ın güzelim sporcuları için. Tekrardan İlimize ve üniversitemize Oryantiring Haritası hayırlı ve uğurlu olsun.''Dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN