Malatya'da 14 Yaşında Karate'de ilk 2. Dan Melike GÜLŞEN Oldu

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Türkiye Karate Federasyonu Faaliyet  Takvimi'nde Yer Alan Belli Dönemlerde Açılan Dan Sınavları 9-11 Haziran 2023 Tarihi'nde Sivas İli'nde Yapıldı.

Türkiye Karate Federasyonu Dan Sınavları Sivas İli'nde  9-11 Haziran 2023 Tarihi'nde açılan Dan Sınavı'na 14 yaş grubunda İlim iz'den katılım sağlayan Karateci Melike GÜLŞEN  Dan Sınavı'nı başarı ile tamamlayarak 2. Dan oldu.

Konu ile ilgili yazılı açıklama yapan Karateci Melike GÜLŞEN; ''Türkiye Karate Federasyonu tarafından Sivas  İli'nde açılan Dan Sınavı'nın yaş olarak en küçük sporcusu  olarak katılım sağladım. Birçok müsabakalara ve yarışmalara katılıp derece almama rağmen Karate Dan Kurulu tarafından düzenlenen  Dan Sınavı'na ilk kez girmem beni çok heyecanlandırdı.  Dan Komisyonu'nun karşısında ilk kez çıkmamdan ötürü kalbim öylesine heyecan ile atıyordu. Dan Sınavı'nın müsabakalardan farklı olduğunu ilk kez orada anladım. Müthiş efor  ve kondisyonumu sağlayarak ve de alın teri dökerek başarı ile Dan Sınavı'nı tamamladım ve  2. Dan oldum. Malatya İlimize şampiyonluklardan sonra Dan Sınavı'nda da ilk kez 14 yaş gurubunda 2. Dan Sporcusu  olarak ilkleri getirmenin sevincini ve gururunu yaşıyorum. 

GÜLŞEN Türkiye Karate Federasyonu B aşkanı Sayın Avukat Dr. Abid OĞUZ  ve Dan Kurulu Başkanımız Hanshi  İsmet TURNA başta olmak, üzere  Sensei Ali Haydar YILDIRIM ve Sensei  Haluk ÖNER Karate Malatya il Temsilcisi Mustafa ÇELİK hocamıza, bende emeği olan antrenör ve aynı zamanda babam Muhammet Kemal GÜLŞEN'E  Bu seviyeye gelmemde üzerimde emekleri olan tüm hocalarıma ve çalışmış olduğum Çelik Spor Kulübü'ne sonsuz teşekkür ederim.

Başarının anahtarı çok çalışmak. 6 Şubat Depremi'nde spor kulübümüzün ağır hasarlı olmasına rağmen Dan Sınavı'na Yeşilyurt Halk eğitim Müdürlüğü tarafından açılan Çadır Kent'te Karate Antrenörü olarak görev babam beni hazırladı. İstenince azim edilince başarı her nerde olur ise olsun olunuyormuş. 

Bizlerin bu büyük başarısında her zaman emeği ve katkısı olanMalatya'mızın  siz değerli Basın Mensupları'na bizlere olan desteğinizden ötürü çok teşekkür ederim. Bizlerin başarısında en büyük desteğimiz sizler oldunuz. İnşallah bundan sonraki spor hayatımda da Allah'ın izni ile daha büyük başarılara imzaatmayı hedefliyorum. Her şey güzelim Malatya'mız için.'' Dedi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN