MOTAŞ'tan Eğitime 1 Hafta Ücretsiz Ulaşım Katkısı

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

       Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın talimatıyla Eğitime  büyük katkı. Malatya’da Öğrenci ve Öğretmenlere Toplu Taşıma araçları 1 Hafta Boyunca ücretsiz. 

        Öğretmen ve öğrencilere bir hafta ücretsiz ulaşım imkânı sağlayan Malatya büyükşehir belediyesi öğrenci ve öğretmenleri bir hafta süreyle ücretsiz taşıyacağını açıkladı. 


               Malatya Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada "11 Eylül Pazartesi günü Eğitim Öğretime başlayacak olan Öğrencilerimize ve Öğretmenlerimize Büyükşehir Belediyemize ait olan Toplu Taşıma Araçlarımız 1 Hafta süre ile ücretsiz olacaktır. Tüm eğitim camiasına başarılı bir dönem geçirmelerini diliyoruz" denildi.

MALATYA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDEN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE ÜCRETSİZ ULAŞIM TEŞEKKÜRÜ

         Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan kararla Öğretmen ve Öğrencilere 1 Haftalık ücretsiz ulaşım kararına Malatya Milli Eğitim Müdürlüğünden teşekkür geldi. 

         Sosyal Medya hesabından bir mesaj yayınlayan Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü” Bakanlığımızın Destekleri ile Müdürlüğümüzce yapılan taşıma planlaması dışında kalan Öğrencilerimizi ve Öğretmenlerimizi bir hafta süre ile ücretsiz olarak taşınmasına katkı sağlayan Malatya Büyükşehir Belediyemize Teşekkür Ederiz.

                                                                                                                 Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü

MOTAŞ’tan ÖNEMLİ DUYURU

Sayın Yolcularımızın Dikkatine

Malatya Büyükşehir Belediyesi MOTAŞ ‘tan yapılan  açıklamada” Eğitim ve Öğretim yılının başlaması ile birlikte 11.09.2023 Pazartesi günü 17C Nikah Sarayı – Üniversite hattına çalışan araçlarımız Hasanbey, Cengiz Topel ve İpekçi Sokak’ta yıkımlar devam ettiği için Fahri Kayahan saat kulesinden Güney Kuşak yoluna bağlanarak Çöşnük Kervansaray Kavşağından Üniversite güzergahına devam edecek olup, aynı güzergahta dönüş yaparak seferlerimizi başlatıyoruz.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN