Memleket Partisinde Kongre Heyecanı

Kurucu Genel Başkanlığını Muharrem İnce'nin yaptığı Memleket Partisi 1. Olağan Kongrelerini yapmaya devam ediyor.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Memleket Partisi Malatya 1. Olağan İl Kongresinde oyların tamamını alan Mevcut Başkan Benay Turfanda Çinkılıç ile devam kararı aldı. Tek listeyle gidilen Kongre’de Kurucu İl Başkanlığı görevini yürüten Benay Tufanda Çinkılıç, İl Başkanı olarak seçildi.

Memleket Partisi’nin 1. Olağan İl Kongresi, Genel Merkez Genel Sekreter Yardımcısı Mert Ünlü, Haluk Öztürk Mersin İl Başkan Yardımcısı, il ve ilçe Başkanları ile çok sayıda partili katılımıyla gerçekleştirildi.

Malatya İl binası toplantı salonunda Gerçekleştirilen kongrede divan Başkanlığına Memleket Partisi Genel Merkez Genel Sekreter Yrd. Mert Ünlü, Üyeliklere Mersin İl başkan yardımcısı Haluk Öztürk, Parti üyesi Eray Pektaş seçildi.

Memleket Partisi Malatya İl Başkanı Benay Tufanda Çinkılıç “ Bugün Partimizin 11. Olağan İl kongresini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Memleketin her köşesinde olduğu gibi Malatya’da da büyük bir özlem, büyük bir beklenti, yeni bir umut ışığı ihtiyacı vardı.

Memleket Partisi Kadrolarıyla Gençlerimizin gelecekten umudu olacak. Güven ve huzur içinde yaşayacağız. İçimizdeki memleket aşkından, Atatürk’e olan bağlılığımızdan, yüreğimizdeki cesaretten, zihninizdeki aydınlıktan, eldeki nasırdan, alnımızdaki terden, gözümüzdeki ışıktan biliyorum. Bunların hepsi Memleket Partimizin siz değerli üyelerimizin gözlerinde okuyabiliyorum.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN