Malatya Wushu Takımından Büyük Başarı

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Ağustos 2023 tarihlerinde Edirne ilinde gerçekleşen Balkan Wushu kungfu Şampiyonasına Malatya ilinden 2 Antrenör 8 spor katılım sağladı. Sporculardan 6'sı Birinci 2'si ikinci oldu.

         Balkan Wushu kungfu Şampiyonasında Malatyalı sporcular büyük başarı elde etti. 14-17 Ağustos 2023 tarihlerinde Edirne ilinde gerçekleşen Balkan Wushu kungfu Şampiyonasına 2 Antrenör 8 spor katılım sağladı. Sporculardan 6 sporcu Birinci 2 ikinci oldu.


          Milli Takım Antrenörü Ramazan YAVUZ şunları söyledi;" 6 şubat 2023 tarihlerinde ülkemizde gerçekleşen Asrın Felaketi yaşamımızda derin izler bırakmıştır. Bu anlamda her faaliyetimiz zor şartlarda gerçekleşmektedir. Buna rağmen Yeni Olimpiyat Spor Kulübü olarak Sporcularımız ile sürekli istişare halindeyiz. Bazen çadırda bazen farklı illerde bazen malatyada bulunan salonumuzda çalışmalar sürdürerek şampiyonalara hazırlanıyoruz. 

MALATYA'MIZDA WUSHU KUNGFU BRANŞI...

          Malatya olarak yaklaşık 2 yıldır hem Uluslararası hemde Ülkemiz de Wushu kungfu yarışmalarında önemli dereceler elde ederek kalitemizi yükselttik. Tabikide her başarı zor aşamalarda geçerek elde edilir. Malatya Wushu branşında gerçekten eskide kısır bir döngü yaşarken son zamanlarda daha başarılı daha aktif olması başarıyı beraberinde getiriyor. Bu anlamda Malatya Wushu kungfu il temsilcimizi ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. 14-17 Ağustos 2023 tarihlerinde Edirne ilinde gerçekleşen Balkan Wushu kungfu Şampiyonasında derece elde eden tüm Malatyalı Sporcularımızı yürekten tebrik ediyorum. Dedi."
 
        TWF Malatya İl Temsilcisi Malik Dinç ise şunları söyledi;" Malatya Wushu kungfu branşında ülkemizde daha iyi konuma getirmek için gece gündüz demeden büyük bir özveri ile çalışıyoruz. Sonuçlarını her şampiyonada alıyoruz. Malatya olarak ilkleri hep bizim gorev aldığımız dönemde yaşamıştır. Gerek malatyada yaptığımız faaliyetler hemde ülkemizde yarışmalarında aldığımız başarılar. Bu anlamda daha yapacak çok işimiz var. Dedi."

Derece Yapan Milli Sporcular şöyle....

1- Yusuf Özgenel - Birinci
2- Harun Aydoğan - Birinci
3- Miraç Özgenel - Birinci
4- Osman Zeki Evci - Birinci
5- Begüm Sultan Evci - Birinci
6- Melisa Gelmez - Birinci
7- Aslıhan Evci - İkinci
8- Edanur Yıldırım – İkinci

Haber: Şenol KARADUMAN

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN