Malatya Emniyeti Gazeteciler Gününü Unutmadı

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Memurları, gazetecileri bu mutlu günlerinde unutmadılar ve ziyaretlerde bulundular.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Memurları, gazetecileri bu mutlu günlerinde unutmadılar. Toplum Destekli Şube Müdürlüğünde görevli polis memurları, Kongre Kültür Merkezi'nin arka kısmında bulunan Basın Konteyner'de Anadolu Basın Birliği Derneği'ni ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladılar.

Toplum Destekli Şube Müdürlüğünde görev yapan polis memurları, depremden sonra gerçekleştirilen projeleri anlatarak yerel basının bu süreçte kendilerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür edip gazetecilerin günlerini kutladılar.

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle bugün derneğimizi ziyaret eden Toplum Destekli Şube Müdürlüğünde görev yapan polis memurlarının bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum, dedi.

Başkan Zeki Dağ, 6 Şubat’ta yaşadığımız depremde Malatya'mızda büyük bir yıkım yaşandığını ve Malatyalı hemşerilerimizin, bizler dahil olmak üzere derin üzüntü içinde olduğunu belirtti. Yaşanan bu depremde basın ve emniyet güçlerinin 24 saat boyunca görev başında olduğunu ifade etti ve Allah'ın bir daha böyle depremleri ülkemize ve yine Malatya'ya yaşatmamasını diledi.

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle bugün derneğimizi ziyaret eden Toplum Destekli Şube Müdürlüğünde görev yapan polis memurlarına teşekkür ediyor ve görevlerinden başarılar diliyorum, dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN