CHP İl Başkanı Yıldız'dan Anadolu Basın Birliğine Ziyaret

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Barış Yıldız’dan Anadolu Basın Birliği Derneğine Ziyaret. CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, "Bizler parti olarak her zaman basınımızın yanında olduk ve bugün de yanlarında olduğumuzu belirtmek isteriz. Bugün basınımızın en güzel günlerinden 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutluyorum" dedi.

CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, "Basınımızın zor şartlarda görev yaptıklarını en iyi bilenlerdeniz" dedi. Basın çalışanı kardeşlerimize mutlaka destek verilmelidir. Başkan Yıldız, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününde mesleğini hakkıyla yapan tarafsız ve objektif olan tüm gazetecilerimizin Çalışan Gazeteciler gününü kutluyorum" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şubesini ziyaret ederek, 10 Ocak çalışan gazeteciler günü nedeniyle, Basın konteynerinde çalışmalarına devam eden Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şubesi ziyaretinde ise Basın Bayramını kutladı.

Ziyarette konuşan CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, "6 Şubat depremlerde bizler parti olarak gece gündüz demeden ekibimizle birlikte hep sahalarda ayrılmadık ve vatandaşlarımızla birlikte olduk. Her zaman olduğu gibi bugün de halkımızla birlikteyiz ve beraberiz.

6 Şubat’a yaşanan depremde bizler ve yine Milletvekilimiz Sayın Veli Ağababa’yla birlikte ekip olarak hep sahalarda olduk. Yine bu zor günde sizler değerli basın kardeşlerimizle birlikteydik. Çok zor günler geçirildi ve Allah bir daha bu tür depremleri bizlere yaşatmasın" dedi. Nerdeyse depremlerin birinci yılına gireceğiz, hala herkes perişan bir haldedir.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününde mesleğini hakkıyla yapan tarafsız ve objektif olan tüm gazetecilerimizin Çalışan Gazeteciler gününü kutluyorum ve yine tüm hemşerilerimin Regaip kandillerini kutluyorum” dedi.

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle derneğimizi ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Barış Yıldız Başkanıma şahsım ve tüm arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Dağ, "6 Şubat depremlerinde kendilerini hep sahalarda gördük ve vatandaşlarla iç içe oldular. Bizler de kendilerine teşekkür ediyoruz. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle derneğimizi ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Barış Yıldız Başkanımıza teşekkür ediyorum ve çalışmalarında başarılar diliyoruz" dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN