Malatya'da Curling Yarışması Yapıldı

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Avrupa Spor Haftası, her yıl dünya genelinde sporun yaygınlaştırılmasına teşvik eden ve sağlıklı yaşam biçimini benimsemeyi hedefleyen büyük bir etkinlik olarak kutlanmaktadır. Bu yıl da Türkiye CurlingFederasyonu Malatya İl Temsilciliği tarafından İlimizde Yakınca Spor Salonu’nda kutlandı.

Malatya Konteynır Kent’te Curling Antrenörü Muhammet Kemal GÜLŞEN Konuşmasında ; '' Türkiye Curling Federasyonu Malatya İl Temsilcisi sayın Mustafa ŞAHAPLIOĞLU’NUN daveti üzerine depremzede sporcularımız ile katılım sağladık. Ülkemizde yaşanan 6 Şubat Depremi’nden sonra Avrupa Spor Haftası Etkinleri’ne sporcularım katılım sağlayarak kıyasıya bir yarışma sergilediler. Onların yüzündeki mutluluk vesevinç bizleri çok sevindirdi. Bu vesile ile emeği geçen başta Curling Federasyonu Malatya İl Temsilcisi sayın Mustafa ŞAHAPLIOĞLU’NA ve Curling Hakemlerinesonsuz teşekkür ederim. Bir sonraki yarışmayı dört gözle bekliyoruz. '' Dedi.

Konu ile ilgili Basın Açıklaması yapan Türkiye CurlingFederasyonu Malatya İl Temsilcisi Mustafa ŞAHAPLIOĞLU konuşmasında:''  23-30 Eylül Tarihleri arasında Türkiye’de yaş ve cinsiyet gözetmeksizin 81 İlimizde eş zamanlı olarak düzenlenen Avrupa Spor Haftası Etkinlikleri kapsamında bugün  İlimizde de büyük bir heyecanla kutlama yarışması yaptık. Malumunuz 6 Şubat Depremi’nden sonra bizler sahalarda hep beraber İnşallah yaraları sarıp tekrar yeniden ayağa kalmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret ediyoruz.

Floor Curling Turnuvası, gençlerden yetişkinlere kadar geniş bir katılımcı yelpazesiyle buluştu. Katılımcılar, büyük bir heyecanla zeminde kayan taşları hedefe yönlendirmenin tadını çıkardılar. Turnuva, sporun eğlenceli ve birleştirici yönünü vurgulayarak katılımcılar arasında olumlu bir enerji yarattı. Bizler İlimizin tekrardan ayağa kakması için bu tür etkinliklere devam edeceğiz. '' Dedi.

Program sonunda yarışmaya katılan sporculara altın madalya derece ile bitiren grup takımlarına kupaları takdim edildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN