Malatya Curling Turnuvası Depremzedelere Moral Oldu

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Türkiye Curling federasyonu Malatya İl Faaliyet Takvimi’nde yer alan Depremzedeler Turnuvası İlimizin  Yakınca Spor Salonu’nda yapıldı.

 

6 Şubat’ta meydana gelen deprem sonrası Gençlik Spor Bakanlığı’na bağlı federasyonlar deprem bölgesinin yeniden hayata geçirilmesi kapsamında spor etkinliğine devam ederken Türkiye Curling Federasyonu Malatya İl Temsilciliği’nin Faaliyet Takvimi’nde yer alan Depremzedeler Turnuvası İlimizde dün yapıldı.

Konu ile basın Açıklaması yapan Türkiye CurlingFederasyonu Malatya İl Temsilcisi Mustafa ŞAHAPLIOĞLUkonuşmasında;’’ Bugün burada depremzede sporcu ve gençlerimize moral ve motivasyon için Curling Turnuvası gerçekleştirdik. Sporcularımız heyecanla kıyasıya bir eforsergileyerek birbiri ile yarıştılar. Onların yüzündeki mutluluk bizleri de çok memnun etti. Tekrardan birlik beraberlik içerisinde hep beraber el ele vererek bu zorlu sürece çözüm yolu olacağız inşallah. Bugün bizlere destek veren Antrenör ,hakem ,sporcu ve sporcu ailelerine emek ve hizmetlerinden ve de desteklerinden ötürü çok teşekkür ederim’’. Dedi

Devam eden program sonunda dereceye giren sporculara madalyaları ve kupaları takdim edilerek Curling Depremzede Turnuvası  son buldu.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN