Malatya Asayiş Kaçakçılarana Göz Açtırmıyor

Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı KOM Şube Müdürlüğü ekipleri olarak yapılan başarılı bir çalışmayla ve yine denetimler sonucu çalışmalar aşağıya çıkarılmıştır.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Durumundan şüphelenilerek durdurulan G. Y. isimli şahsın yapılan üst aramasında; 1 ruhsatsız tabanca ve 14 fişek elde edilmiş,  Şahıs ve bahse konu tabanca gerekli tahkikat için Sümer P.M.A. teslim edilmiştir.

H. H. A. isimli şahsın el yapımı sahte (boğma) rakı imal ve satışı yaptığı bilgileri elde edilmiş, 23.10.2020 günü şahsın iş yeri ve deposunda yapılan aramada: 31 adet 5 litrelik pet şişelerde toplam 155 litre el yapımı boğma rakı ile 6 adet 19 litrelik pet şişelerde 114 litre olmak üzere toplam 269 litre el yapımı boğma rakı ele geçirilmiş, Şüpheli şahsa "5607 SKM" suçundan yasal işlem yapılmıştır.

22.10.2020 günü Zaviye mahallesi Hasanbey caddesinde bir işyerinde meydana gelen Genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması-mala zarar verme olayı ile alakalı olarak; olayın şüphelisi olarak gözaltına alınan T. K. isimli şahıs 23.10.2020 günü çıkartılmış olduğu adlî makamlarca tutuklanmıştır.          

2 nolu yol uygulamasında şehirlerarası otobüs ile yolculuk yapan bir şahsın sırt çantasında yapılan aramada; 1 Glock marka tabanca ele geçirilmiş ve tahkikata başlanmıştır.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN