İl Jandarma Komutanlığından Vali Toprak'a Ziyaret

Vali Toprak, Kanun Ordusu Jandarmamızın Emniyet Ve Asayişi Sağlama Yanında En Önemli Görevi Terörle Mücadele

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Şerafettin Yılmaz Jandarma Teşkilatının Kuruluşunun 178. Yıldönümü münasebeti ile Vali Mustafa Toprak’ı makamında ziyaret etti.

J. Alb. Yılmaz, beraberinde İl Jandarma Komutan Yardımcısı J. Kur. Alb. Metin Geyiktepe ve Jandarma personeli ile Vali Toprak’ı makamında ziyaretinde kendilerini kabullerinden dolayı teşekkür ederek teşkilatın kuruluş yıldönümü münasebeti ile İl Emniyet Müdürlüğü yetkililerinin de katılımı ile sabah gerçekleştirdikleri Atatürk Anıtına çelenk sunumu töreni sonrası kendilerini ziyaret ettiklerini ifade etti.  

J. Alb. Yılmaz, “ Jandarma Teşkilatımızın 178. Kuruluş yıldönümü vesilesi ile kutlama programı çerçevesinde makamınızda sizi de ziyaret ederek duygularımızı sizinle paylaşmak istedik. Sizin Jandarmamıza verdiğiniz önemi biliyoruz.Emniyet ve Jandarma olarak, güvenlik kuvvetleri olarak işbirliği içerisinde çalışıyoruz. Sabah düzenlenen törende emniyet teşkilatımız yanımızdaydı, aynı şekilde Polis gününde de bizler emniyet teşkilatımızın yanında oluyoruz, bu görevlerimizde yansıyor, buda sizin hep vurguladığınız gibi ekip halinde çalışmanın gereği.

Jandarmamız yurdumuzun her köşesinde aileleri ile birlikte çok zor şartlarda çalışan bir teşkilat. Erlerimiz ve erbaşlarımız, Uzman çavuşlarımız, astsubaylarımız, subaylarımız ilimizde vatandaşlarımızın emniyet ve asayişini sağlamak amacıyla büyük bir aşkla, şevkle görevinin bilincinde çalışmalarını sürdürüyor.” dedi.

Vali Toprak’da Jandarma Teşkilatının 178. Kuruluş yıldönümünü kutlayarak ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Vali Toprak,” Vatandaşlarımızın huzur ve sükûnunu, emniyet ve asayişini temin etme noktasındaki bu ulvi görevi daha güzel katkılarla birlikte nice yüzyıllar yapmasını diliyorum. Ülkemizdeki ve İlimizdeki Jandarma Teşkilatımızın görevli her bir personelinin kuruluş yıldönümünü ve bu güzel gününü tebrik ediyorum.

Şüphesiz ki bu kuruluş yıldönümü vatandaşımıza hizmet etme, vatandaşımızın huzurunu, güvenini sağlama, emniyet ve asayişini temin etme noktasındaki ulvi görevini yeniden yaşama heyecanı ile gündeme geliyor. Sizin şahsınızda tüm ilçe ve karakollarımızla birlikte ildeki tüm Jandarma Teşkilatımızın uzuvlarıyla birlikte burada 780 000 vatandaşımızın huzurunu, güvenini, emniyetini, asayişini sağlama noktasında, her türlü sıkıntıdan, beladan, olumsuzluklardan etkilenmemesi noktasında yoğun gayretlerinizin olduğunu görüyorum ve müşahede ediyorum. Bu nedenle de özellikle teşekkür ediyorum.

Terörle mücadele devletimizin özelinde de Malatya’da bizlerin en önemli görevi, çünkü Devletimizin bekasının korunması, vatandaşlarımızın her türlü olumsuzluklardan uzak tutulması adına ülkemize içeriden ve dışarıdan gelebilecek her türlü terör örgütünün elemine edilmesi, ortadan kaldırılması en önemli vazifedir. Bu noktada Jandarmamız da Emniyet Teşkilatımız gibi, Güvenlik Birimlerimiz gibi üzerine düşen görevi layığı ile yerine getiriyor.

Bununla birlikte 24 saat adeta durmadan kırsal kesimde tüm gücünüzle birlikte üzerinize olan vazifeyi, sorumluluğu yerine getiriyorsunuz. Kanun ordusu Jandarmamızın tüm neferleri 24 saat, gece gündüz demeden, uyku uyumadan vatandaşlarımızın huzurunu, güvenini temin etmeye çalışıyor.

Jandarmamız o güzellikleri üzerinde barındırırken yol arama ve kontrol noktalarında olsun, kırsal alanda olsun gelip geçen tüm vatandaşlarımızla olan diyaloglarında güzellikler içerisinde uyarıcı olma noktasında da gerekli uyarıcı konuları ve ikazları da gündeme getiriyor. Jandarmanın vatandaş tarafından iyi algılanması adına da güzel bir örnek oluşturuyor, bunun yansımalarını ben alıyorum.

Vatandaşlarımızın Jandarmamız ile muhatap olduklarında görmüş oldukları muamele sevgi ve saygı ölçüsü içerisinde, güzellik içerisinde oluyor, Vatandaşlarımızda bu güzellikler içerisinde Jandarmamıza yardımcı olmakta, Güvenlik korucularımız da dâhil olmak üzere erinden erbaşına, uzman çavuşundan astsubayına, subayına kadar tüm personelin vatandaşlarımızla iyi bir irtibatın, ilişkinin, koordinasyonun içerisinde olduğunu görüyoruz.  Bu anlamda Malatya‘da Jandarmamızın hedef kitle ve mesulü bulunduğumuz vatandaşlarımızın iyi bir güvenlik konseptine kavuşması adına bunları iyi bir şekilde tesis ettiğini görmekten de memnuniyet duyuyoruz, bu sebeple hem Jandarma Teşkilatımıza hem de vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Jandarma Teşkilatımızın tüm personelinin sağlık, sıhhat ve huzur içerisinde bundan böylede görevini layığı ile yerine getireceğine inanıyorum, teşekkür ediyorum, Jandarma Teşkilatımızın 178. Kuruluş yıldönümü kutlu ve hayırlı olsun ” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN