Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanından Vali Toprak'a Ziyaret

Sendika üyeleri ve Vatandaşlarla bir araya geleceği programa katılmak üzere ilimize gelen HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, Vali Mustafa Toprak'ı makamında ziyaret etti.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Anayasa değişikliği ile ilgili bu gün düzenlenecek olan bir programa katılmak üzere ilimize gelen HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı Arslan, Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Hizmet-İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Bünyamin Geleri ve beraberindekiler ile birlikte Vali Toprak’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Genel Başkan Arslan kendilerini kabullerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek Vali Toprak’a teşekkür etti. Ayrıca ilimizde 15 Temmuz sürecinde yaşananları da yakından takip ettiğini belirten Genel Başkan Arslan, bu süreçte Vali Toprak’ın ilimizde sergilediği duruştan ve çalışmalarından dolayı da ayrıca teşekkürlerini iletti.

Vali Toprak’da Genel Başkan Arslan’ı ve konfederasyon yetkililerini ilimizde görmekten duyduğu memnuniyeti belirterek, Hak İş'in gerek sendikacılık ve gerekse ülkemizin ana gündem konuları ile sosyal ve ekonomik konularda yapıcı, olumlu ve uzlaşmacı tavır ve anlayışı yerleştirdiğini belirterek ziyaretleri için teşekkür edip çalışmalarında başarılar diledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN