HAK BİR Çalışan ve Emekliler Derneği İlk Toplantısın Yaptı

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

HAK BİR Çalışan Ve Emekliler Derneği Malatya İl Başkanlığı Tarafından İlk Toplantısını Yaptı. 
Yapılan istişare toplantısına, Kanat Önderlerinden, Malatya Belediyesi Eski Başkanlarından Naci Şavata, Birlik Vakıf Malatya Şube Başkanı Sadi Ergül, BBP Akçadağ İlçe Başkanı Arif Koyun, Emekli Öğretmen ve gazeteci Ali Aydoğan, BBP Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Fatma Gürbüz, Kübra Işık, BBP Partisi Başkan Yardımcısı Hüseyin Polat,   Mustafa Cengiz,   Emekli sağlıkçı Muhsin Gürbüz, Avukat Mustafa İlhan, Abdulvahap kaya,  İdris Demirhan, Mikail Güven, Çok sayıda STK başkanları temsilcileri ve Siyasi parti temsilcileri,  yine emekliler ve davetliler katıldılar.

HAK BİR Çalışan ve Emekliler Derneği Genel Merkezi İstanbul’da olan, Genel Başkanlığını Mustafa Taşçı, olup ve (öğretmen, müfettiş, siyasetçilerinin yaptığı bir STK’dır. HAK BİR çalışan ve emekliler Malatya il başkanlığı Teşkilatı olarak, 21.12.2023 günü saat: 18. 30 da istişare toplantımızda 1. Çalışan ve Emeklilerimizle ilgili Maaşları ile alakalı Adaletsiz Gelir Dağılımı, 2-Toplumun önde gelen şahsiyetlerinden oldukları, Emekli olduktan sonra ötekileştirmeden, Herkes gibi sosyal Devlet ilkeleri doğrultusunda HAK ve Hukuklarının korunması gerektiğini dile getiren HAK BİR Çalışan ve Emekliler Malatya il Başkanı Ahmet Sürücü, Toplantıda birlik ve beraberlik mesajlarını verdi.
 
HAK BİR Çalışan ve Emekliler Malatya il Başkanı Ahmet Sürücü, 3-Zincir marketler de indirimler uygulanmasını, 4-Uçak ve tren Seyahatlerinde %50 yakın indirim çalışmaları gibi hususlarda istişaremizi yaptık. HAK BİR olarak her daim yanlarında olduğumuzu dile getirdik ve İstişare toplantımıza Katılım sağlayan tüm teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Toplantımıza işlerinden yoğun olan ve yine il dışında olan kardeşlerimiz toplantıya katılmayacaklarını bildirmişlerdir ve bizlerde kendilerine teşekkür ediyoruz ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN