Güncel

Güncel Haberleri

Polat, Turgut Özal İle Hamit Fendoğlu’nu Saygıyla Anıyoruz

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Hamit Fendoğlu ve Turgut Özal'ın ölüm yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Vali Toprak, Hayvan Yetiştiriciliğinin Yanı Sıra Sürü Yönetimi

Vali Mustafa Toprak 11. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri Makine Hayvancılık ve Gıda Fuarı kapsamında en güzel Kuzu yarışması programına katılarak birinciye ödülünü verdi.

Malatya’da Okullarda Atık Pil Toplama Yarışması Sona Eriyor

Malatya’da geçtiğimiz yıl 5 buçuk ton civarında olan atık pil toplama miktarının bu sene 8 tonu geçmesi bekleniyor.

YSK'dan 'Mühürsüz Oy' Açıklaması

YSK Başkanı Sadi Güven, mühürsüz oy pusulaları tartışmalarına ilişkin yaptığı açıklamada "Geçersiz olduğu ileri sürülen oy pusulaları ve zarfları YSK tarafından üretilen, sahte olmayan zarflardır" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Referandum Sonrası Önemli Ziyaretler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal,eski başbakanlardan Menderes ve Erbakan'ın kabirlerini ziyaret etti.

Vali Toprak, Bakan Yılmaz’a İlimizin Eğitim Alanındaki Taleplerini İletti

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ın beraberinde Sivas Valisi Davut Gül ile birlikte Darende ilçesini ziyaret etti.

Tarımsal Eğitim Çalışmaları Doğanyol’da Devam Etti

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan “2017 Yılı İlkbahar Dönemi Malatya İli Tarımsal Yayım ve Eğitim” programı kapsamında eğitim çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor.

Bakan Tüfenkci, Malatya Kendine Yakışanı Yapmıştır

Malatya Kendine Yakışanı Yapmıştır

Vali Toprak,  Bu Fuar Malatya’mız İçin Çok Önemlidir

Malatya'da genel ismi ile ifade edebileceğimiz bu tarım fuarı Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri Makine Hayvancılık ve Gıda Fuarının bölgenin en büyük fuarlarından biri haline geldiğini görmekten memnuniyet duyuyoruz.

Kutlu Doğum Haftası Mesajı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Peygamber Efendimiz (sav)’in doğumunun 1446. Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Polat, Oyunu Ailesiyle Birlikte Kullandı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur POLAT, Oy kullanma işleminin başlamasının ardından Gümrük ve Ticaret Bakanımız Sayın Bülent TÜFENKCİ ile okulları ziyaret etti.

Turgut Özal Ülkesi İçin Büyük Hamlelere İmza Atmıştır

“Tarih boyunca her zaman önemli devlet, siyaset, bilim ve sanat adamları yetiştiren Malatya’mız, 24 yıl önce kaybettiğimiz 8. Cumhurbaşkanı hemşerimiz merhum Turgut Özal ile her zaman onur ve gurur duymuştur.

Ağbaba; “Umarız Türkiye Hayırlı Bir Sabaha Uyanır”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Veli Ağbaba Abdulkadir Eriş İlkokulu’nda referandum oyunu kullandı.

11. Tarım Fuarına Yoğun İlgi

Malatya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kültür A.Ş. tarafından organize edilen 11. Doğu ve Güneydoğu Tarım Teknolojileri, Makine Hayvancılık ve Gıda Fuarı adeta ziyaretçi akınına uğruyor.

“Yeşilyurt’a Hizmet Etmek Bizim İçin Şereftir”

Bakan Tüfenkci, Yeşilyurt Belediye Personelleriyle Sabah Kahvaltısında Bir Araya Geldi.

"En İyi Bal" Yarışması Yapıldı

Malatya’nın en iyi balı Battalgazi ilçesine verildi.

Vali Toprak, Malatya’da Tekstil Sektörü İstihdam Alanı Özelliğini Taşıyor

“DAP Bölgesi Girişimcilik ve Yenilikçilik İhtiyaç Analizi Projesi” kapsamında bölgede öne çıkan sektörlerin kümelenmesi amacıyla yapılan çalışmalar birbiri ardına yapılan toplantılarla devam ediyor.

Toplam 16080 haber.