Güncel

Güncel Haberleri

İyi Parti 2020 Yılı İlk Toplantısını Yaptı

Malatya iyi parti İl Başkanlığımızda tüm ilçe başkanlarımızla yapılan toplantıda 2020 yılı mali gider tablomuzu ve mart ayında yapacağımız kongrelerimize takvim belirlenmiştir

Depremi Yaşayan Çocuklara Sanatsal Destek

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından, depremi yaşayan çocuklara yönelik psiko - sosyal destek amaçlı olarak tiyatro ve kil şekillendirme eğitimi verildi.

Deprem bölgesinde şoke eden iddia: ''Deliller Yok Edildi!''

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Elazığ Depremi’nde hasar gören binaların işlem yapılmadan yıktırıldığını, bunun adının da “delil karartma’ olduğunu belirtti.

24 Ocak Depremi Ve Öneriler" Konulu Panel Gerçekleştirildi

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Malatya Kent Konseyi işbirliğiyle Kongre ve Kültür Merkezinde "24 Ocak Depremi ve Öneriler" konulu panel düzenlendi.

Ticaret Bakanı Pekcan, Malatya’da

Ticaret Bakanı Pekcan, merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Malatya'ya gelerek toplantılar düzenledi ve esnafa ziyarette bulundu.

Çalık’tan Müjde; Kale’ye İlçe Merkezi Kazandırılıyor

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, Kale ilçesinin bir ilçe merkezinin olmadığın belirterek, deprem konutları kapsamında Kale’ye 250 konuttan oluşan bir ilçe merkezinin de kazandırılacağını müjdeledi.

Malatya’da Jandarmanın Başarısı Konuşuluyor

Malatya’nın Battalgazi ilçe Jandarma Komutanlığının iyilik melekleri gönülleri fethetti ; işte devlet-millet kucaklaşması.

MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı Görevine Başladı

MHP Malatya İl Başkanlığı Görevine Atanan Mesut Samanlı MHP Malatya Milletvekil Mehmet Fendoğlu'nun Elinden Yetki Belgesini Alarak Resmi Olarak Görevine Başladı.

Battalgazi Belediyesi’nden Karla Mücadele Çalışmaları

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Malatya'da başlayan kar yağışının ardında cadde, sokaklarda kar küreme çalışması yaptı.

Deprem Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi

Vali Aydın Baruş başkanlığında valilik toplantı salonunda deprem genel durum değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Vali Baruş Kale İlçe Muhtarlarıyla Deprem Bilgilendirme Toplantısı Düzenledi

Vali Aydın Baruş, mağdur olan vatandaşlarımızın doğru bilgilere erişimini sağlamak amacıyla Kale Kaymakamlığı toplantı salonunda muhtarlarla toplantı düzenledi.

Kentsel Dönüşümde Daha Fazla Proje Üretmeyi Hedefliyoruz

Yeşilyurt Belediyesi, Yeşiltepe’de Başlattığı Kentsel Dönüşüm Projelerini Yaygınlaştıracak.

Maski Genel Müdürlüğü Altyapı Yatırımlarına Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından 2019’un son 9 ayında toplam maliyeti 25.2 milyon TL olan 137 bin 785 metrelik kanalizasyon ve yağmursuyu drenaj hattı çalışması gerçekleştirildi.

Depremin Psikolojik Etkileri Ve Deprem Tedbirleri Konulu Eğitim Düzenlendi

Malatya Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde personel ile hasta ve hasta yakınlarına yönelik olarak “Depremin Psikolojik Etkileri ve Deprem Tedbirleri” konulu bir dizi seminer düzenlendi.

Toplam 16078 haber.