Güncel

Güncel Haberleri

Güder, Geldiğimiz Yeri Unutmuyoruz, Unutmayacağız

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı ile birlikte yeni yerine taşınan AK Parti Battalgazi İlçe Teşkilatı’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başhekim Aktürk, Çıkan Haberler Asılsızdır

Bugün, Malatya kamuoyunda paylaşılan bir videoda, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ait bir hasta olduğu izlenimi verilmek istenmiştir.

Sağlıklı Bir Toplum İçin Hepimize Ciddi Görevler Düşüyor

Yeşilyurt Belediyesi ‘Hizmet İçi Eğitim’ programları kapsamında personellerine yönelik ‘Bağımlılık Yapan Maddelerin Arzıyla Mücadele ve Farkındalık Eğitimi’ düzenledi.

Akgün’den Üç Ayların başlaması ve Regaip kandili Mesajı

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı Akgün, Üç Ayların başlaması ve Regaip kandili ile ilgili basın açıklaması yayınladı.

Başkan Çiçek, Hocalı Katliamıyla İlgili Açıklama

(MHP) Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başkanlığı tarafından soykan parkında Hocalı Katliamıyla İlgili resim sergisi düzenlendi. Resim sergisi büyük bir katılımla açılış yapıldı.

Başkan Gürkan, Vatandaşımızın Daima Yanında Olduk

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Valisi Aydın Baruş ile birlikte, Kale’de ilçesinde incelemelerde bulunup, Kale Kaymakam Vekili Nurullah Kaya’yı ziyaret ettiler.

Başkan Kaya, Üç Ayların Başlangıcı Ve Regaip Kandili Mesajı

(MHP) Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya. Üç ayların başlangıcı ve Regaip kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Ağbaba, Yoksulluk İnsanların Yüzlerine Sinmiş

Ağbaba, “Adam gibi devletin görevi depremden sonra cenaze kaldırmak, taziyeye gitmek  değildir.

Başkan Dağ’dan Üç Aylar Ve Regaip Kandili Mesajı

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Üç ayların başlangıcı ve Regaip Kandili nedeniyle bir mesajı yayınladı.

 Kayısı Ağaçlarında İlkbahar İlaçlama Programı 

Dünyaca tanınmış ve milli ekonomiye katkısı olan kayısı ilimiz çiftçilerinin en önemli gelir kaynağını teşkil etmektedir.

Başkan Samanlı’dan Üç Aylar Ve Regaip Kandil Mesajı

 ‘’Üç ayların başlangıcı, Ramazan Ayı’nın habercisi olan Regaip Kandili’ni sevgi, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının daha ön planda tutulması gereken çok önemli müstesna gün ve aylardır.

Öğrencilere Yangın Anında Yapılması Gerekenler Anlatıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından, Hekimhan Kaymakamlığı personellerine, Sakarya Ortaokulu öğrencilerine, Bahçeşehir Okulları öğrenci ve personeline yönelik yangın eğitimi verildi.

Toplam 16078 haber.