Gözükara, Tüm Türkiye'yi Bilinçli Bir Türk Evladı Olmaya Davet Ediyorum

Türkiye Harp malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Dernek Başkanı Mustafa Gözükara, Hasan Basti Müşe, Güdümlü Füze Saldırısı Sonucu Yaralanarak Ankara GATA' ya kaldırıldı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Türkiye Harp malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Dernek Başkanı Mustafa Gözükara, Hasan Basti Müşe, Güdümlü Füze Saldırısı Sonucu Yaralanarak Ankara GATA’ ya kaldırıldı. Tedavisinin Ardından Baba Evine Dönmeye çalıştı fakat ne mümkün.. Gözlerini kaybeden şanlı gazime hadi git denildi, yetmedi yarım yamalak alınan bilet bir çocuk gibi eline tutuşturuldu. Sonuç ne mi oldu? Babasının tuttuğu araç ile değersizce evine gönderildi. Unutmayın!! kahraman gazim vatanı için gözlerini kaybetti fakat şefkat duygusu hala içinde kaybetmedi ve bu zor gününde bizlerden tek beklediği gözleri değil gösterilmeyen değer, verilmeyen ilgi oldu.

Duy Ankara, duy Türkiye; değer vermeyi, ilgilenmeyi bir kenara bırak küçük bir geçmiş olsunu çok gördüğün o gazi çocuklarından tüm bir bedenle ayrıldı yarım bir bedenle karşılarına çıkacak. Şanlı gazimiz artık somut olarak bizi ve büyüyen çocuklarını göremeyebilir, o bizler için gözlerini feda etti biz ise ona içten bir teşekkürü çok görüyoruz.

Unutmayın bugün bu topraklarda rahatça yaşıyorsak bunun sebebimiz Türkiyenin ortak değeri olan şehit ve gazilerimizdir.

Söylenecek çok söz, ifade edilecek çok duygu var ama ben

Twüm Türkiyeyi bilinçli bir Türk evladı olmaya davet ediyorum. Ey gazim aramıza hoş geldin Gaziliğin kutsal, ömrün ise sağlıklı olsun.

Mustafa GÖZÜKARA

Türkiye Harpmalulü Gaziler Şehit Dul Ve

 Yetimleri Derneği Başkanı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN