Evde Eğitim Gören Öğrenciye Diploma Sürprizi

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

       Sağlık problemleri nedeniyle özgün eğitim kurumlarında doğrudan yararlanamayan ve özel eğitim ihtiyacı olan öğrenciler için "Evde Eğitim Hizmeti" sunulmaktadır. Eğitimden mahrum kalmaması için "Evde Eğitim Hizmeti" kapsamında öğretmenlerle evinde eğitim gören 20 Mayıs Vakfı Turgut Özal Anadolu Lisesi öğrencimiz Samet Duran, okulunu başarıyla bitirerek, diploma almaya hak kazandı.

        Battalgazi Kaymakamı Erkan Savar, İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ekrem Demir, Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Kaçmaz, öğrenci Samet Duran’ı evinde ziyaret ederek, öğrenci diplomasını takdim ettiler. 

           Öğrencinin mezuniyet heyecanını paylaşan İl Müdürü Behçet Bakır, öğrencimizle yakından ilgilenerek, Samet’in evde eğitimde yaptığı çalışmalarını dinledi. İl Müdürü Behçet Bakır, “Her öğrencinin özel olduğuna inanıyoruz ve onların başarısı için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.” dedi. 

           İl Müdürü Behçet Bakır ve Battalgazi Kaymakamı Erkan Savar, öğrenciyi tebrik ederek, desteklerinden dolayı Samet’in ailesine teşekkür ettiler.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN