Yasa Haberleri

Yasa Haberleri

Ocak Partisinde İl Başkanı Mehmet Coşkun Oldu

Kuruluşu kısa zamanda olmasına rağmen 10 ay gibi kısa sürede Kendini tanıtan ve Türkiye'de ilgi odağı olmaya devam eden Ocak Partisinin Malatya İl Teşkilatında bayrak değişimi yaşandı.

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, TZOB’u Ziyaret Etti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Türkiye Ziraat Odaları Birliği’ni (TZOB) ziyaret etti. TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Sayın Işıkhan’a tarım sektörünün ve çiftçilerimizin SGK uygulamalarında yaşadığı sorunlar ile çözüm önerilerini iletti.

Başkan Aydoğmuş: Yönetime Çağrımdır Acilen Bu Karardan Vazgeçin!

Gelecek Partisi Yozgat İl Başkanı ve Akdağmadeni Gücü Spor Kulübü Başkanı Ömer Aydoğmuş, BAL ligi ekibi Malatya Spor yönetimine çağrıda bulundu. Başkan Aydoğmuş: “Yozgat Bozok Spor maçında seyirci yasağını kaldırın misafirperverliğinizi Malatya'ya yakışır şekilde gösterin “dedi.

Mutluluk Ve Başarının Sırrı; Psikolojik Sağlamlık

Hayatta çeşitli risk ya da zorluklarla karşılaşıldığında, zorlu yaşam olayları ile baş etme ve sağlıklı uyum gösterme psikolojik sağlamlığı gündeme getiriyor. Aile Danışmanı Ebru Özer Özkul, psikolojik sağlamlıkla ilgili bilgi verdi.

Engelsiz Yaşam Merkezi Öğrencileri Şehitliği Ziyaret Etti

Battalgazi Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencileri Şehitler Haftası dolayısıyla şehitliği ziyaret etti.

Milletvekili Fendoğlu’dan Ramazan Bayramı Mesajı

Mübarek Ramazan Şerifi Uğurlamanın Hüzününü Yaşarken Bir Yandan Da Ramazan Bayramı’na Kavuşmanın Heyecanını Yaşıyoruz.

Ağbaba, Malatya'yı Yaşanabilir Bir Şehir Yapacağız

Ağbaba, 'Kimsenin gözünün yaşına bakmayacağız. Malatya'da en önemli şey insanımızın yaşamıdır. Bu nedenle güvenli bir kent oluşturmak için çalışacağız.

Yıldırım, Malatya’mızı Ahlaklı Ve Adil Bir Belediyecilik İle Buluşturacağız

 Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Biz, Malatya’nın kazanması için, Malatyalıların kazanması için siyaset yapıyoruz. Birlikte Malatya'yı yeniden yaşanılabilir mutlu bir kent haline getireceğiz.” dedi.

Dönmezer, Depremzedelerin Yaşadığı Mağduriyeti Gündeme Taşıdı

HÜDA PAR Malatya Büyükşehir adayı Dönmezer, depremzedelerin yaşadığı mağduriyeti gündeme taşıdı.

Malatya'da Tarihi Gün, Başkan Gürkan'a Olan Destek Çığ Gibi Büyüyor

AK Parti tarihinde Malatya'da bir ilk yaşandı ve STK'lar yerel seçimlerde İthal aday istemediklerini yüksek sesle dillendirdiler.

Başkan Çınar, Yeşilyurt Kültürü ve Doğasıyla Eşsiz Bir İlçedir

Üniversiteli Öğrenciler 'Gençlerin Kalbi Burada Atıyor' Etkinliğiyle Yeşilyurt'u Gezdiler, Keyifli Anlar Yaşadılar

Büyükşehir Belediyesi'nden Depremzedelere Hukuki Destek

       6 Şubat depremlerinden sonraki süreçte yaşanan yapısal sıkıntılarla ilgili vatandaşlara yardımcı olmak amacıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Malatya Baro Başkanlığı arasında ‘Depremzede Vatandaşlara Hukuki Yardım’ protokolü imzalandı. 

Çiftçilerimizin Hakları Gasp Edilmiştir

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Serdar Yıldız yazılı bir açıklama yaparak emekli çiftçilerimizin 5 bin TL yardım ödemesinde yaşadığı mağduriyetleri   değerlendirdi. 

Başkan Güder'den Ara Tatilde Çocuklara Tiyatro Hediyesi

Çocukların ara tatilde keyifli zaman geçirmesi ve tatilin tadını doyasıya yaşaması için Eti Çocuk Tiyatrosu, Battalgazi Belediyesi tarafından çocuklarla buluşturulacak. “Mutluluk Denince Akla” adlı özgün oyun Battalgazi Belediyesi Konferans salonunda sergilenecek.

Büyükşehir'den Beton Santrali İçin Geri Sayım

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beton fiyatlarındaki fahiş fiyat artışlarını dizginleyecek ve piyasadaki beton fiyatlarını regüle edecek olan Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Esenlik ve MESTON’aait beton santrallerinin 10 gün sonra üretime başlayacağını söyledi. 

Milletvekili Ağbaba, Malatyalılar Kışı Dışarıda Geçirecekler

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba TBMM’de konuştu. Ağbaba yaptığı açıklamada Kürecik Radar Üssü ve Depremin Malatya’ya yaşattığı sorunları kürsüden dile getirdi.