Teşekkür Haberleri

Teşekkür Haberleri

Başkan Gürkan'a Teşekkür 

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan yaptığı konuşmada. Geniş hizmet yelpazemiz çerçevesinde toplumun tüm kesimlerine yönelik çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sezonun açılması ile birlikte yol çalışmalarımıza ağırlık verdik. Özellikle kırsal kesimde yol çalışmalarımızı yoğunlaştırdık.

Başkan Budan'dan Teşekkür

Battalgazi Belediyesi Hasırcılar Mahallesine 10Km'lik Asfalt Serimi Gerçekleştiriyor

Battalgazi Belediyesi tarafından yapılan alt yapı çalışmaları sonrasında yolları bozulan Hasırcılar Mahallesi’nde 10 kilometrelik sathi asfalt çalışması yapılıyor. Mahalle sakinleri Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e yapılan çalışmalar nedeniyle teşekkür etti.

AK Parti İlçelere Teşekkür Ziyaretlerini ve 28 Mayıs Seçimi İçin Çalışmalarını Sürdürüyor

      AK Parti İl Başkanı Namık Gören, AK Parti Malatya Milletvekilleri  Bülent Tüfenkci, İhsan Koca, İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak ve Abdurrahman Babacan ile AK Parti MKYK Üyesi Öznur Çalık, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri sonuçlarına teşekkür için Pütürge ve Doğanyol ilçelerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldiler.

Malatya'da Bu Kez Rekor Destek Vereceğiz

AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören, AK Parti Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, İhsan Koca ile İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak ve AK Parti MKYK Üyesi Öznur Çalık, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri sonuçlarına teşekkür için Akçadağ ilçesini ziyaret ettiler.

Başkan Dönmez: Eminim Ki Yeni Bir Malatya'yı Birlikte İnşa Edeceğiz!

Malatya Birlik ve Dayanışma Platformu (MABİDAP) Genel Başkanı Doğan Dönmez, yardım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Malatyalılara yardımlarından dolayı da teşekkür eden Başkan Dönmez: "Her zaman halkımızın yanındayız." dedi.

Başkan Gürkan, Orduzu Mahallemizin Sorunları Bir Bir Çözüldü

Orduzu Mahallesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen altyapı ve üstyapı çalışmaları sonrasında hizmetlerden duydukları memnuniyetlerini dile getiren mahalle sakinleri Başkan Gürkan’ı mahallelerine davet ederek teşekkür ettiler.

Tecde Mahallesi Sakinlerinden Başkan Gürkan’a Teşekkür

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın girişimleri Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı’nın destekleriyle Tecde Mahallesi Alper Tunga Bulvarı’nda yaşayan vatandaşların, 20 yıllık imar sorununa neşter vuruldu.  

Asuman Sarıtaç'tan Pütürgebeyleri 44 ve Malatyabeyleri Derneğine Ziyaret

Eğitimci İş İnsanı ve Siyasetçi Asuman Sarıtaç, Malatya’nın, Ülkemizin ve Gençlerimizin Geleceği İçin Tek Yürek Olmalıyız. Gençlerimizi Daha İyi Yarınlara Hazırlamalıyız. Kışla Caddesinde bulunan Dernek Binasında Dernek Başkanları ve Yüzlerce taraftarın karşıladığı Eğitimci İş İnsanı ve Siyasetçi Asuman Sarıtaç karşılamadan dolayı herkese teşekkür etti.

Başkan Zelyurt'a Sürgü Mahallesi Sakinlerinden “Hizmet” Teşekkürü

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt'u Sürgü Mahallesi sakinleri mahallelerine yapmış oldukları hizmetler için teşekkür ziyaretinde bulundular.

Başkan Aysun AVCU, Emeği Geçenlere Teşekkür Etti

Büyük Birlik Partisi Malatya Kadın Kolları Başkanı Aysun AVCU, Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Yeşilyurt İlçe Müftülüğü İnönü Mahallesi Gençlik Merkezi Engelliler Kur’an Kursunu ziyaret etti.

Yaka Mahallesi Sakinleri; Başkanımız Ve Ekiplerine Teşekkürler

Yeşilyurt Belediyesi Yaka Mahallesinin Yollarını Yeni Yatırımlarla Nitelikli Hale Getiriyor.

Züleyha Altuntaş, Malatya Basınıyla Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Seyran Park Butik Otel İşletme Müdürü Züleyha Altuntaş, Bizler Bugün Malatya’mızın Kıymetli Basın Kuruluşlarının Dernek Başkanları Ve Basın Mensublu Kardeşlerimizle Birlikte Kahvaltı Programında Bir Araya Geldik. İşletme Müdürü Züleyha Altuntaş,  Davetimize İcabet Eden Tüm Misafirlerimize Teşekkür Ediyorum Dedi.

Fırat EDAŞ’a Malatya Muhtarlar Konfederasyonu’ndan Teşekkür Plaketi

Malatya’da kaliteli ve kesintisiz enerji arzı sunma hedefiyle faaliyetlerini sürdüren Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), il genelinde gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı Malatya Muhtarlar Konfederasyonu’ndan teşekkür plaketi aldı

Kuyumcular Odası’ndan Başkan Gürkan’a Teşekkür Ziyareti

Kuyumcu Esnaflarımız İçin Güzel Marka Bir Çarşı Yapıldı.

Kızılay’ın Gönüllü Üyelerine Başkan Güder’den Gezi Turu Jesti

Türk Kızılay’ının gönüllü kadın üyeleri, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in 29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası dolayısıyla yaptığı jest ile Medeniyetin Kalbi Battalgazi’deki tarihi mekanları gezdi. Battalgazi’ye hayranlıklarını gizlemeyen gönüllü üyeler, Başkan Güder’e teşekkürlerini iletti.

Kızılay Genel Başkanı Dr. Kınık’dan Başkan Gürkan’a Ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık’ı ve heyetini kabul ederek bir süre görüştü. Başkan Gürkan, Vagon Onarım Fabrikasını Kızılay Üretim Merkezi haline getirilmesindeki emeklerinden dolayı Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık’a teşekkür etti. 

Kızılay Ekipleri Evi Yanan Aileyi Yalnız Bırakmadı

Geçtiğimiz günlerde Malatya Yeşilyurt İlçesi Salkonak Mahallesinde evleri yanan aileyi Türk Kızılayı Yeşilyurt Şubesi ekipleri yalnız bırakmadı. Aileye giyim ve gıda yardımında bulunan Kızılay ekiplerine aile üyeleri teşekkür etti.

Vatanseverler Derneğinden, Anadolu Ahi Evran İş Adamlarına Anlamlı Ziyaret

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğinin Değerli Yönetim Kurulu üyeleri olarak Bizlereler Ziyaret etmişlerdir ve Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı şahsım ve Yönetim Kurulu üyelerimiz adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.