Başkan Budan'dan Teşekkür

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Himyaç Der Genel Başkanı Ayşe Ece Budan İlimizde görev yapan Başta Sayın valimiz olmak üzere Belediye başkanları,  ve tüm bürokratkardan helallik istedi. 

6 Şubat depreminde ve hemen akabinde ilimizde görev yapan tüm belediye başkanları ve bürokratlarında kendi ailelerinin ve yakın akrabalarının'da depremzede olma pozisyonlarını gözardı edip canla başla çalıştıklarını ifade ederek yapılan tüm çalışma ve gayretler için hem teşekkür etti ve helallik istedi. 

Başkan Ayse Ece Budan, Sayın Valimiz Hulusi Şahin,in Depremin ilk saatlerinden itibaren gerek koordinasyon merkezinde gerekse sahada halkı ile bire bir diyalogda olan ve yönlendirmeler noktasındaki başarı çaba ve gayretlerini görmezden gelmek mümkün değil deprem sonrası ilimizin tekrardan imarı noktasındaki projeleri bu bağlamda Sayın Valimiz Hulisi ŞAHİN Zaman mefrumu gözetmeksizin yaptığı çalışmaları memleketimiz için büyük bir kazançtır dedi.

 Bu süreçte özellikle çalışmalar noktasında Malatyamız'dan hiç ayrılmadan canla başla çalışan Malatya Milli Eğitim Müdüremiz Sayın Hatice Özdemir'e karşı yapılmış olan karalama kampanyasına çanak tutan  ve bunu yazan şahısların Malatyalı olduğuna inanmıyorum hiç bir Gerçek Malatyalı zihniyeti her ne olursa olsun hiç kimseye belden aşağı üslup kullanmaz eleştiriler sadece hizmetlere binayen yapılır bu algıyı oluşturanlar  esefle kınıyorum açıklamasın'da bulundu. 

Görevin kadını erkeği olmaz hiç kimsenin belden aşağı konuşma hakkı yoktur ve olamaz. 

Sayın Milli Eğitim Müdüremiz karşı Süslü H...... gibi üsluplar kullananların karşıların'da bir Anne ve hanımefendi olduğunu bilmelerini hatırlatmakta fayda olduğunu düşünüyorum diyen Himyaç Der Genel Başkanı Ayşe Ece Budan Algı operasyonu yapanlar her kim olursa Olsun top yekün bu alışkanlık lafından vazgemeleri gerektiğini dile getirdi.


Yaşadığımız acının zaten tarifi yok iken çamuru bırak toplumsal imara bak diyerek Memlekettin akil insanlarına sivil toplum kuruluşları'na sesleniyorum Malatyanın şehir gönüllülerine sesleniyorum ilimiz için mücadele eden Belediye başkanılarımıza ve bürokratlarımıza sahip çıkmanın zamanı ve herkesi göreve davet ediyorum dedi.

 Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkanın ve diğer belediye başkanlarının'da depremin ilk saatlerin'den beri emniyet mensupları, askerlerimiz, öğretmenlerimiz tüm kamu görevlilerimiz ile birlikte koordinasyon merkezinde, sahada yapmış oldukları çalışmaları yakinen takip eden bir sivil toplum kuruluşu başkanı ve bir anne olarak hepsine ayrı ayrı teşekkür eder yapılan anlamsız algı ve karalama kampanyaların'dan dolayı hepsinin haklarını helal etmelerini istirham ediyorum. 

Binlerce insanımızın can kaybı olduğu böyle bir felakette mal kaybının çok'da önemli olmadığı kanaatindeyim dedi. 

Depremde Malatyada sadece şov amaçlı paylaşım yapanlar ve sahada olduğunu iddia edenler bakın kayboldu ve sadece karalama kampanyası yapıyorlar sahada kim var tabiki devlet var silahlı kuvvetlerimiz, polisimiz millet var ve bu millet bunları çok iyi görüyor devletine ve bürokratlarınıda sahip çıkacaktır kanaatindeyim dedi. 


Benim Müdürüm benim bürokratım devri bitmiştir bu saatten sonra Malatya'ya hizmet veren tüm idarecilere sahip çıkmanın vakti gelmiştir ve geçiyor dedi.

Ayşe Ece Budan
Himyacder Genel Başkanı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN