Süreçte Haberleri

Süreçte Haberleri

Büyükşehir Belediyesi'nden Depremzedelere Hukuki Destek

       6 Şubat depremlerinden sonraki süreçte yaşanan yapısal sıkıntılarla ilgili vatandaşlara yardımcı olmak amacıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Malatya Baro Başkanlığı arasında ‘Depremzede Vatandaşlara Hukuki Yardım’ protokolü imzalandı. 

Bize Özümüzden Utanmamızın Öğretilirken, Batıyı-Avrupa’yı Tanıyor muyuz?

“Özümüzden Utanmamızın Teşvik edildiği, Modellemeler Yapılarak Öğretildiği Bir Süreçte, Avrupa'da Köle Çocuk Gerçeğinin Ne Kadar Biliyoruz?”

Milletvekili Çalık, Dünya Şampiyonunu Ziyaret Etti

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, dünya şampiyonu olan Hatice Akbaş’ı tebrik ederek, bundan sonraki süreçte başarılarının daim olması temennisinde bulundu.

Başkan Sadıkoğlu: Bu Zorlu Süreçte İşletmelere Kolaylık Sağlanmalı

Malatya Vergi Dairesi Başkanı’nın MTSO’ya yaptığı ziyarette konuşan Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Salgının bıraktığı ekonomik yarayı sarmaya çalışan üyelerimizin vergi dairesinde yaşadığı sorunların çözümü için kolaylık sağlanmalı” dedi.

Başkan Berk Hep Birlikte Zorlu Bir Süreçten Geçiyoruz

Saadet Partisi Battalgazi İlçe Başkanı Hüseyin Berk yapmış olduğu basın açıklaması ile Ak Parti iktidarını eleştirerek iktidara uyarılarda bulundu.

Başkan Güneş, Türkiye-ABD İlişkileri Telefonlaşmanın Devre Dışı

Ülke olarak, iktidar ortaklarının sebep olduğu politik ve ekonomik krizler yüzünden sancılı, zorlu ve maliyeti her geçen gün artmaya devam eden bir süreçten geçiyoruz.

Başkan Tav, Sağlıkçılarımızın Her Zaman Yanındayız

AK Parti Yeşilyurt Gençlik Kolları ülke genelinde yaşanan zorlu süreçte sağlık çalışanlarını yalnız bırakmadı...

Sadıkoğlu, İşçiye Zam İşverene Destek

2021 yılı Asgari Ücret görüşmeleri hakkında konuşan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu “Milyonlarca işçimizi tatmin edecek bir rakamda anlaşılmasını bekliyor, devletimizin de bu süreçte özellikle asgari ücret maliyetleri üzerinden işverenimizi desteklemesinin elzem olduğunu düşünüyoruz” dedi.

Tarihsel Süreçte Türkiye Azerbaycan Kardeşliği

Malatya Kent Konseyi Genel Sekreterliği Türkiye ile Azerbaycan arasındaki ortak tarihe ve kardeşliğe dikkat çekmek amacıyla “Tarihsel Süreçte Türkiye – Azerbaycan Kardeşliği” konulu bir konferans düzenledi.

Deva Partisi Malatya İl Kurucu Heyeti Basınla Tanıştı

DEVA Partisi’nin Malatya teşkilatlanmasından sorumlu İl Kurucu Heyeti, gerçekleştirdikleri bir basın toplantısıyla basınla tanıştı ve süreçte takip edecekleri yol haritasını açıkladı.  

Başkan Çınar, Kan Verelim Hayat Kurtaralım

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Paylaşmanın bereketini hep birlikte yaşamak, daha güzel günlere vesile olmak için tüm vatandaşlarımızı kan bağışına davet ediyorum. Koronavirüs salgınıyla mücadele ettiğimiz bu zor süreçte çok daha hassas davranarak ve kan vererek hayatların kurtulmasına vesile olmalıyız.” dedi.

Alt Sıralarla Bağımız Tamamen Koptu

Evkur Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı: "Bundan sonraki süreçte Akhisarspor maçıyla birlikte 4 haftalık bir zamanımız var.

Başkan Samanlı’dan Muharrem Ayı Masajı

Ülkemizin her zamankinden daha çok karmaşık günlerden geçtiği bu süreçte ya yezidin yanında saf tutup fitneye ihanete destek verilecek yada hüseyni duruşa sahip olunacaktır.

Vadiyaman Projesinde İhale Tamam, Sıra Yasal Süreçte

Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu’nun üzerinde hassasiyetle durduğu Vadiyaman Projesi’nin ihalesi yapıldı, şimdi yasal sürecin tamamlanması bekleniyor.

Milyonlarca Kişiye 7 Müjde

Bayram bitti. Önümüzdeki süreçte milyonlarca kişiyi ilgilendiren önemli gelişmeler yaşanacak.