Sınav Haberleri

Sınav Haberleri

Sınav Adaylarında Bahar Rehavetine Dikkat!

Eğitim Danışmanı Barış Balcı, baharın gelişinin insanın enerjisine ve ruhuna olumlu yansımaları olduğunu, ancak bu enerjiyi doğru yere kanalize etmek gerektiğini söyledi.

KİCK BOKS Sporcuları Dan Sınavı İçin Tatamide Ter Döktü

Türkiye Kick Boks Federasyon’un,2022 faaliyet programında yer alan Siyah Kuşak Dan sınavı 11 Aralık 2022 tarihinde  İzmir  Bayraklı Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonunda yapıldı.Sporcuların  heyecanlı bekleyişleri nihayet  mutlu sonla son buldu.

Şampiyonların Koleji Çamlıca’dan Davet Var

Çağdaş ve kaliteli eğitimin Malatya’daki merkezi olan Özel Çamlıca Koleji, Bursluluk ve Çamlıcaya Kabul Sınavına tüm öğrencileri davet etti.

Hızlı Okuma Sınav Başarısını Artırıyor

Işık Hızında Okumak İster misiniz?

Doğu Anadolu'da ilk kez Malatya İlin de Aikido Dan Sınavı Yapıldı

Türkiye Wushu Kung-Fu Federasyonu Aikido Branşında 8-9 EKİM 2022 tarihleri arasın da Doğu Andolu bölgesin de ilk kez malatya  İlimizde Dan Sınavı gerçekleştiridi.

Aikido Dan Sınavı İlimizde İlk Defa Yapıldı

Türkiye Wushu kung-fu Federasyonu Aikido Dan sınavı ilimizde ilk defa yapıldı.

Öğretmen Adaylarından Başkan Güder’e Motivasyon Teşekkürü

Battalgazi Belediyesi tarafından Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (KPSS) katılacak olan öğrencilere destek amacıyla düzenlenen KPSS Genel Kültür, Genel Yetenek ve Eğitim Bilimleri tekrar derslerinden ücretsiz olarak yararlanan öğrenciler, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e teşekkürlerini iletti.

Battalgazi Belediyesi’nin KPSS Tekrar Dersleri 10 Eylül’de Başlıyor

Battalgazi Belediyesi, 18 Eylül’de düzenlenecek olan Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (KPSS) katılacak olan öğrencilere destek olmak amacıyla KPSS Genel Kültür, Genel Yetenek ve Eğitim Bilimleri tekrar dersleri düzenlenecek.

Başkan Güder, Yks’de Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi

Her daim öğrencilerin yanında olan öğrenci dostu Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda yüksek puanlar alarak ilk on bine giren başarılı öğrencileri ödüllendirdi.

Başkan Güder’den Lgs’de Dereceye Girenlere Ödül

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında aldıkları puanlarla yüzde birlik dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.

Mabem’den LGS Yerleştirmelerinde Büyük Başarı

Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Malatya Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezleri (MABEM), Liselere Geçiş Sınavı (LGS) için yürüttüğü eğitimlerle ekonomik olarak dezavantajlı birçok öğrencinin başarılı sonuçlar elde etmesini sağladı.

Başarılı Öğrencilerden Başkan Gürkan’a Ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında 500 tam puan alan Barkın Arda Hazar ve Semih Ağdemir’i kabul ederek bir süre görüştü.

LGS Birincileri Vali Şahin’i Ziyaret Etti

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında 500 tam puan alarak birinci olan öğrenciler Vali Şahin’i ziyaret ederek başarılarını paylaştılar.

Battalgazi Belediyesi’nden Memur Adaylarına Eğitim Desteği

Eğitime desteği ve bu konudaki önemli çalışmalarıyla dikkat çeken Battalgazi Belediyesi, gelecek planları yapan ve bu kapsamda 31 Temmuz’da yapılacak olan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS)’ye girecek memur adaylarına ücretsiz eğitim desteği sağlıyor.

Battalgazi Belediyesi’nden Öğrencilere Ücretsiz Deneme Sınavı

Eğitime desteği ve bu konudaki önemli çalışmalarıyla dikkat çeken Battalgazi Belediyesi, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS), Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve Alan Yeterlilik Testleri (AYT) sınavlarına hazırlanan üniversite ve memur adayları için Ahmet Kekeç Semt Kütüphanesi’nde ücretsiz deneme sınavı düzenledi.

Başkan Güder'den Lgs’ye Giren Öğrencilere Destek Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Liselere Geçiş Sınavı’na (LGS) giren öğrencilere, sınav öncesi moral ve motivasyon ziyaretinde bulundu.

Battalgazi’deki 4 Bin 105 Öğrenciye Eğitim Seti Desteği Verildi

“Gençlerle Sınav Maratonu” projesi ile üniversite hayali kuran öğrencilerin ideallerine ulaşmalarına büyük katkı sunan Battalgazi Belediyesi, ilçede Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) hazırlanan 4 bin 105 öğrenciye ücretsiz Deneme Seti dağıtımını tamamladı.

Karateci  Gülşen Ailesi Başarılara İmza  Atmaya Devam Ediyor

Türkiye Karate Federasyonu tarafından Şanlıurfa ilinde düzenlenen hakemlik sınavında Muhammet Kemal GÜLŞEN Bölge Hakemliğinden  Ulusal Milli Hakemliğe terfi ederken Uluslararası Boğaziçi Şampiyonu ve Malatya Şampiyonu  olan Melike GÜLŞEN  ise Karate Federasyonu'nun belirli tarihlerde düzenlemiş olduğu Dan Sınavı'nı başarı ile tamamlayarak  1. Dan oldu.

Battalgazi’deki Öğrencilere Sınav Desteği Devam Ediyor

Battalgazi Belediyesi, ilçede Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlanan Türkiye'nin aydınlık yarınları öğrencilere ‘Gençlerle Sınav Maratonu’ projesi kapsamında eğitim seti dağıtımlarına iki haftalık yarıyıl tatilinin ardından yeniden başladı.

Battalgazi’deki Öğrencilere Sınav Desteği Sürüyor

“Gençlerle Sınav Maratonu” projesiyle büyük takdir toplayan Battalgazi Belediyesi, ilçede Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlanan öğrencilere eğitim seti dağıtımlarına devam ediyor.

Başkan Gürkan, Başarılı Olan Personellerle Bir Araya Geldi

Malatya Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı tarafından açılan görevde yükselme sınavında başarılı olan personeller, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.

Yardımcı Kaynak Kitabı Olmayan Okul ve Öğrenci Kalmayacak

Vali Aydın Baruş, Milli Eğitim Bakanlığınca Malatya'daki 13.000'e yakın 8 sınıf öğrencisine ücretsiz Liselere Giriş Sınavı (LGS) için hazırlanan kaynak kitapların dağıtım törenine katıldı.

Battalgazi Belediyesi’nden Öğrencilere Sınav Öncesi Kahvaltı İkramı

Battalgazi Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, sınav haftası nedeniyle sabah okullarına gitmek için durakta Trambüs ve Minibüs bekleyen öğrencilere kahvaltılık ve çay ikramında bulundu.

Muhammet Kemal Gülşen Milli Hakemliğe Terfi Oldu.

Türkiye Karate Federasyonu, Tarafından 17 TEMMUZ 2021 tarihlerinde  Şanlıurfa ilinde düzenlenen hakemlik terfi sınavını başarı ile geçerek, bölge hakemliğinden, Milli Hakemliğe GÜLŞEN terfi oldu.

Vali Baruş, LGS’de İlk 100’e Giren Öğrencileri Ödüllendirdi

Liseye Geçiş Sınavı'nda ilk 100’e girerek büyük başarı sağlayan öğrenciler Malatya Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen tören ile ödüllendirildi.

Vali Baruş LGS 1.’si Alperen Yıldırım’ı Makamında Kabul Etti

Vali Aydın Baruş, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yapılan sınavda 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Çamlıca Okulları öğrencisi Alperen Yıldırım’ı makamında kabul etti.

Altın Adamlar Spor Kulübü Başarıdan Başarıya Koşuyor

Altın Adamlar spor kulübü 2021 Yılı  Dönem KYU ve 1. Dan Sınavını Başarıyla Tamamladı.