Başkan Gürkan, Başarılı Olan Personellerle Bir Araya Geldi

Malatya Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı tarafından açılan görevde yükselme sınavında başarılı olan personeller, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları Daire Başkanlığının dönemler içerisinde açtığı görevde yükselme sınavına katılan Zabıta Daire Başkanlığı ve İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı personellerin katıldığı görevde yükselme sınavının ardından başarılı olan personellerin ilgili görev değişiklikleri gerçekleştirildi.

Görevde yükselme sınavında başarılı olan personellerle birlikte Başkan Gürkan’ı ziyaret eden Zabıta Daire Başkanı Hüseyin Hanbay, “Zabıta memurlarımız arasında görevde yükselme kadrolarıyla alakalı 5 kadro için sınav açıldı. Yapılan sınava 15 arkadaşımız katıldı. İnönü Üniversitesinin organize ettiği ve yasal süreçlere uygun bir şekilde 70 baraj puanını aşan görevde yükselme sınavında başarılı olan arkadaşlarımızla başkanımıza teşekkür ziyaretinde bulunduk. Sayın Başkanımızın Zabıta Daire Başkanlığına her zaman desteklerini gördük. Başkanımız görevde yükselme için bizlere yine desteklerini sağladı. Teşekkür ediyoruz” dedi.

İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Katipoğlu ise, “İnsan Kaynakları Daire Başkanlığımızın İtfaiye ve Zabıta Daire Başkanlığımızda açmış olduğu görevde yükselme sınavında İtfaiye Daire Başkanlığımızda 11 arkadaşımız çavuşluk rütbesini alarak asaleten görevlerine atandılar. Sayın Başkanımıza İtfaiye Daire Başkanlığımıza vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

7/24 esasına göre Malatya için tüm birimlerle hizmet ettiklerini dile getiren Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Bir kurumda gerek yatay geçişler, gerek dikey geçişler gerekse görevde yükselme sınavları kurumdaki dinamizmi devam ettirir. Bu anlamda Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak memurlarımızla ilgili, zabıtalarımız ve itfaiye personellerimizle ilgili periyodik aralıklarla görevde yükselme sınavı açıyoruz. Geçtiğimiz dönemde memurlarımızla, mühendislerimizle ve diğer meslek guruplarımızla ilgili görevde yükselme sınavı yapıldı. Buralarda da başarılı olan arkadaşlarımızın bir üst göreve terfileri sağlandı. Görevde yükselme sınavında başarılı olan Zabıta ve İtfaiye personellerimiz bizleri ziyaret etti ben kendilerine teşekkür ediyorum.

Marifet iltifata tabidir, müşterisi olmayan mal zayidir derler. Personellerimizde aksaklık varsa onlarla ilgili disiplin kovuşturmaları yapıldığı gibi aynı zamanda görevde başarılı olan kişilerinde terfi etmeleri için önündeki engellerin açılması noktasında İnsan Kaynakları Daire Başkanlığımızla birlikte diğer daire başkanlıklarımız koordinasyon içerisinde çalışma sergilediler.

Görevde yükselme sınavında başarı gösteren arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz, görevlerinde başarılar dilerken başarılarının da devamını temenni ediyoruz. Biz belediye personeli olarak belediyecilikteki çalışma usul ve esası devlet mesaisindeki gibi sekiz beş kavramı içerisinde değil 7 gün 24 saat çalışma içerikli olan mesai kavramı içerisinde Malatya’da yaşayan değerli hemşerilerimize hizmet etme noktasında bütün arkadaşlarımızla yoğun bir çalışma içerisindeyiz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN