Sergi Haberleri

Sergi Haberleri

Psikiyatri Hastaları Hünerlerini Konuşturdu

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Servisi’nde tedavi gören hastaların iş ve uğraşı faaliyetleri kapsamında yapmış oldukları dekoratif el sanatları, takı, tesbih, çanta, ahşap ve seramik ürünlerinden oluşan El Sanatları Sergisi açıldı.

Battalgazi Belediyesi'nden Engelliler Gününe Özel Tiyatro Oyunu

Battalgazi Belediyesi tarafından Dünya Engelliler Gününe özel tiyatro oyunu sergilenecek.

Başkan Güder'den Ara Tatilde Çocuklara Tiyatro Hediyesi

Çocukların ara tatilde keyifli zaman geçirmesi ve tatilin tadını doyasıya yaşaması için Eti Çocuk Tiyatrosu, Battalgazi Belediyesi tarafından çocuklarla buluşturulacak. “Mutluluk Denince Akla” adlı özgün oyun Battalgazi Belediyesi Konferans salonunda sergilenecek.

İz Bırakan Kalemler Sergisi Açıldı

Anadolu Basın Birliği Gaziantep Şubesinin hazırladığı “İz Bırakan Kalemler” sergisi Şehitkamil belediye başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Kent Konseyi Başkanı Dr. Samet Bayrak, Anadolu Basın Birliği Genel Başkanı Halil Zor, İl Kültür Müdür Yardımcısı Mehmet Aykanat, GapGross Yönetim Kurulu başkanı Zeki Ormanlı ve  birçok gazeteci  katıldı.

Kardeş Ailelerimiz, Paylaşmanın En Güzel Örneğini Sergiliyor

Yeşilyurt Belediyesi ‘Kardeş Aile’ Projesiyle Hayırseverlerle İhtiyaç Sahipleri Arasında Köprü Kuruyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi, İznik’teki Dünya Göçebe Oyunları’nda Yer Aldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Bursa’nın İznik ilçesinde 29 Eylül – 2 Ekim tarihleri arasında düzenlenen 4. Dünya Göçebe Oyunları’nda stant açtı. Malatya’nın tarihi, kültürü ve sanatının sergilendiği çadır standı Göçebe Oyunlarını takip eden vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Mustafa Canbay, 2023 Seçimleri Tarihi Dönüm Noktasıdır

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay Biz Saadet Partisi olarak kurulan tuzakların, sergilenmek istenen oyunların farkındayız! Milletimizin de farkında olmasını istiyoruz. 2023 Seçimleri Tarihi Dönüm Noktasıdır

Kültürel Değerler Sergisi Devam Ediyor

MAFSAD-Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği tarafından hayata geçirilen “Kültürel Değerlerin Fotoğraf Yoluyla Aktarılması Projesi” kapsamında dördüncü fotoğraf sergisi Kuzey Makedonya’da açıldı.

Baskıresim Sergisi Açıldı

Akademisyenlerden Arslantepe Buluşmalarına Övgü

Karma Sergi Ve Foto Akademi Sergisi Açıldı.

FKA TEKNOFEST Karadeniz’de "Elektrikli Araçlar Sanal Gerçeklik" Projesini Tanıttı

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının yürütücülüğünde düzenlenen TEKNOFEST KARADENİZ'e katılım sağlayan Fırat Kalkınma Ajansı (FKA), "Elektrikli Araçlar Sanal Gerçeklik" projesini sergiledi.

Kültürel ve Tarihi Değerlerimiz Yurt Dışında Tanıtılmaya Devam Ediliyor

MAFSAD-Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği tarafından hayata geçirilen “Kültürel Değerlerin Fotoğraf Yoluyla Aktarılması Projesi” kapsamında üçüncü fotoğraf sergisi Sırbistan-Paracin’de açıldı.

MAFSAD Ve Sille Sanat Sarayı Beyşehir’de Sergi Açtı

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği-MAFSAD tarafından yürütülen Kültürel Değerlerin Fotoğraf Yoluyla Aktarılması Projesi kapsamında Konya Beyşehir’de fotoğraf sergisi açıldı.

Jandarma Teşkilatının 183. Kuruluş Yıldönümü Sergisi AVM’de Açıldı

Jandarma Teşkilatının 183. kuruluş yıldönümü nedeniyle Malatya Park Avm’de sergi ve bilgilendirici stantların açılışı yapıldı.

Başkan Gürkan, Güzel Bakan Güzel Görür

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile İnönü Üniversitesi işbirliğinde, Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü ve Eğitim Fakültesi Resim Bölümü Yüksek Lisans Öğrencileri tarafından düzenlenen ‘İşler Nasıl Karma Sergisi’, Taşhoran Kültür ve Sanat Merkezinde açıldı.

Başkan Çınar, Esma Biltaci Kültür Ve Sanat Merkezi Yılsonu Sergisini Ziyaret Etti 

“El Sanatlarımızın Yaşatılması Ve Geleceğe Taşınmasına Büyük Önem Veriyoruz”

Özel  Çocuklardan Fotoğraf Sergisi

Akşemsettin İşitme Engelliler Okulu öğrencilerinin fotoğraf sergisi açıldı.

El Sanatları Sergisi Açıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ile Malatya Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün Engelliler Haftası nedeniyle ortaklaşa düzenlediği ‘Engelliler Haftası Farkındalık’ programı el sanatları sergisi Malatya Park AVM’de açıldı.

Vali Baruş, Özel Öğrencilerin Sergisini Ziyaret Etti

Her yıl 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan “Engelliler Haftası” dolayısıyla özel öğrencilerin hazırladıkları resimlerin ve el işi ürünlerinin yer aldığı serginin açılışı gerçekleştirildi.

Ülkü Ocaklarından Başbuğ Alparslan Türkeş İsimli Resim Sergisi Açtı

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı, Merhum Başbuğ Alparslan Türkeş’in Aziz hatırası için bugün Soykan Parkı’nda resim sergisi düzenledi.Sergi programında Yasin-i Şerif okutulup, vatandaşlara iftarlık hurma ikramında bulunuldu.

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden Hazine Mahiyetinde Bir Eser Daha

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Kültür ve Yayınlar Şube Müdürlüğü’nce basımı yapılan, Malatya Kültür Yaşam Derneği Başkanı Atilla Kantarcı’nın son eseri “Malatya’nın Yüzakları ” kitabının tanıtım programı Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi sergi ve fuaye alanında gerçekleştirildi.

Çanakkale Yarım Kalan Hayatlar Adlı Teatrel Dinleti Sergilendi

Çanakkale Zaferinin 107. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında Sabancı Kültür Merkezinde Selahattin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü işbirliği ile "Çanakkale Yarım Kalan Hayatlar" adlı teatrel dinleti sergilendi.

Büyükşehir Belediyesi Ve Vakıflar Bölge Müdürlüğü Protokol İmzaladı

Osmanlı Dönemi Malatya Sancağı Ve Âlemi Kent Müzesinde Sergilenecek.

Fırat, Rus İşgali İlkelliktir

Bir ülkenin topraklarının başka devlet ve devletler tarafından işgal edilmesi, başka milletlerin saldırısına uğraması çok ilkel ve demodedir. Bu sorun çözme yöntemi beyni bitmiş kişi ve kurumların başvurduğu sinir bozucu bir yöntemdir. 21. Yüz yıl savaşların yerine, çağdaş yaptırımlarla devletlerin mücadele ettiği bir asır olmalıdır. Ekranlarda çocukların öldüğü, parçalanmış cesetlerin sergilendiği görüntüleri istemiyoruz.

Gürkan, Türk Dünyasının O Eski, Yaslı Günlerinin Yerine Yeni Bir Çığır Açıldı Diyoruz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İnönü Üniversitesi Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen Türkmenistan Cumhurbaşkanı Kurbankulu Berdimuhammedov’un kaleme aldığı ve Türkçe’ye çevrilen ‘AK ŞEHRİM AŞKABAT’  adlı kitabın ve Türkmenistan fotoğraf sergisinin tanıtım toplantısına katıldı.

Malatya İnsanı Kadirşinastır, Centilmendir, Yardımseverdir, Müteşebbis Ruhludur

Türkmenistan Cumhurbaşkanı Kurbankulu Berdimuhammedov tarafından kaleme alınan ve Türkçe’ye çevrilen ‘Ak Şehrim Aşkabat’ isimli kitabın tanıtım toplantısı ve Türkmenistan konulu fotoğraf sergisinin açılışına katılmak üzere İlimize gelen Türkmenistan Ankara Büyükelçisi İşankuli Amanlıyev Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.

Öğrencileri Sevindiren Davranış

Adana’da İkamet Eden Vanlı İş İnsanı, Soğuk Kış Gününde, Öğrencilerin Bedenini Isıtacak Anlamlı Bir Davranış Sergiledi.

Geçmişten Geleceğe Tebrikler Malatya Kartpostal Sergisi Açıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Geçmişten Geleceğe Tebrikler Malatya Kartpostal Sergisi’nin açılışı Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan tarafından yapıldı.