Geçmişten Geleceğe Tebrikler Malatya Kartpostal Sergisi Açıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Geçmişten Geleceğe Tebrikler Malatya Kartpostal Sergisi'nin açılışı Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan tarafından yapıldı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya Park AVM’de açılışı gerçekleştirilen ve koleksiyoncu Nezir Kızılkaya tarafından hazırlanan sergide, 1940-2000 yıllarına ait toplam 98 adet kartpostal vatandaşlarla buluştu.

‘Geçmişten Geleceğe Tebrikler Malatya Kartpostal Sergisi’ açılışında konuşan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Malatya’nın eskimeyen nostalji fotoğraflarının sergisinin açılışını yaptık. Serginin açılmasında katkısı olan Nezir Kızılkaya hocamıza teşekkür ediyorum. Bir insanın nasıl geçmişiyle bağlantısını kopardığınız zaman insan hüviyeti yitirilirse, bir şehrinde geçmişiyle bağlantısını kopardığınız zaman orada şehir hüviyeti ortadan kalkar. Şehirlerin şehir olması için içinde yaşayan insanların şehrin geçmişi, günü ve geleceği ile ilgili bağı kurması gerekir. Nezir hocamız bunu en güzel şekilde yapmış. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Gürkan’ın konuşmasının ardından açılışa katılan davetliler hep birlikte sergide yer alan kartpostalları incelediler.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN