Şampiyonası Haberleri

Şampiyonası Haberleri

Battalgazililer Milli Takım Galibiyetini Dev Ekranda İzledi

Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Türkiye Millî Futbol Takımı, büyük bir başarıya imza atarak ikinci turda Avusturya'yı 2-1 mağlup etti.

Çeyrek Finalin Heyecanı Sanat Sokağında Yaşandı

Avrupa Şampiyonasında son 16 turunda Avusturya ile karşılaşan A Milli Futbol Takımımızın oynadığı mücadele Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat Sokağında futbolseverler tarafından ilgiliyle takip edildi.

Dünya Kulüpler Arası Jeet Kune Do Şampiyonasına

Ana Merkezi New York-ABD ‘de bulunan Dünya Jeet Kune Do Federasyonu kurucularından ve Uluslararası Halkla İlişkiler Direktörü Sifu Abdulkadir YİĞİT Taiwan  ve Hong Kong merkezli IKUF (International Kungfu Union Federation) Türkiye Temsilcisi oldu.

Türkiye Şampiyonası Sanda İl Seçmeleri İlimizde yapıldı

Malatya Wushu Kung Fu İl Temsilciliğimizin 2023 Faliyet Programda Yer Alan Türkiye Şampiyonası Sanda İl Seçmeleri İlimiz Yakınca Spor Salonunda Yapıldı.

Yeşilyurt Belediyesi 1.Ödüllü 3 Bant Bilardo Şampiyonası Tamamlandı

“Kentimizin Sportif Vizyonuna Katkı Sağlayan Güzel Bir Organizasyon Oldu”

Büyük Bir Organizasyona Ev Sahipliği Yapıyoruz

Yeşilyurt Belediyesi 1.Ödüllü 3 Bant Bilardo Şampiyonası Başladı.

İki Yıl Üst Üste Malatya Şampiyonu Çamlıca Koleji

Malatya Okullar Arası Genç Kızlar Voleybol İl Şampiyonası'nda Özel Çamlıca Koleji takımı bir kez daha Malatya şampiyonu oldu.

Dostluk Kupası Şampiyonası Minikler Ve Yıldızlar Yarışması Yapıldı

Türkiye wushu kung-fu İl Temsilciliğinin 2022 Faliyet Programında Yer Alan Wushu Kung Fu Dostluk Kupası Şampiyonası Minikler ve Yıldızlar yarışması ilimiz Yakınca spor salonunda hafta sonu gerçekleştirildi

Cumhuriyet Kupa Şampiyonası Battalgazi İlçesinde Yapıldı

29 Ekim Cumhuriyet bayramı Karate Cumhuriyet Kupası Şampiyonası ilimiz Battalgazi Spor Salonunda Yapıldı.

Wushu Kungfu Sanda Cumhuriyet Kupa Şampiyonası Malatya’da Yapıldı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Wushu Kungfu Sanda Cumhuriyet Kupası Şampiyonası İlimiz Yakınca Spor Salonunda Yapıldı.

29 Ekim Cumhuriyet Kupası Bilardo Bölge Şampiyonası Düzenlendi

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Çok Amaçlı Spor Tesisi içerisinde yapımı tamamlanan ‘Bilardo Salonu’ açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

Milli Çalıştırıcı Özçınar, Başarılı Sporcuları Yetiştirmeye Devam Edeceğiz

Başakşehir gençlik Spor ilçe müdürlüğü budokaido sporcuları İstanbul, Türkiye Balkan, uluslararası, Avrupa ve dünya şampiyonasına katılmak için elit sporcu çalışmasına hız kesmeden devam ediyor milli çalıştırıcı Seydi battal gazi Özçınar gençlik Spor ilçe müdürlüğü olarak antrenmanlarımıza haftanın 5 günü aralıksız devam etmekteyiz.

Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kick Boks Şampiyonası Sona Erdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve üç gün süren Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kick Boks şampiyonası, müsabakalar sonunda tamamlandı ve kazanan sporculara kupa ve madalyaları verildi.

Vali Hulusi Şahin, Milli Sporcu Hatice Akbaş'ı Kabul Etti

Vali Hulusi Şahin Milli Sporcu Hatice Akbaş’ı Kabul Etti Vali Şahin, Uluslararası Boks Birliği (IBA) tarafından Türkiye'nin ev sahipliğinde İstanbul’da düzenlenen Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda altın madalya kazanan milli sporcu Hatice Akbaş’ı Valilik Makamında kabul etti.

Türkiye Şampiyonası Minik Ve Yıldızlar İl Seçmesi Malatya’da Yapıldı

Türkiye MuayThai Federasyonu Türkiye Şampiyonası Minik – Yıldızlar il seçmesi İlimizde Yapıldı.

Ayla Fırat, Malatya BOKS Tarihine Geçti

Malatya adına Boks tarihinde ilk defa bayanlarda Avrupa Boks Şampiyonasında 60 kg’da yarışan Milli Sporcu Ayla FIRAT derece yapmamasına rağmen tarihe geçti.

Ayla Fırat, Türkiye Boks Şampiyonu

Türkiye Üst Minikler Boks Şampiyonasında 60 Kg yarışan Ayla Fırat Türkiye Boks Şampiyonu oldu.

Özel Çocuklarımızın Büyük Başarısı

Türkiye genelinde özel çocuklar için okullar arası Atletizm Türkiye Şampiyonası düzenlendi. Down Sendromlular ve Otistik öğrencilerin katıldığı müsabakada Malatya’yı temsil eden sporcularımız almış oldukları başarılar ile Malatya’ya döndüler.

Malatya'lı Milli Boksör Hatice Akbaş, Dünya Şampiyonu Oldu

Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda 54 kiloda Malatya Akçadağ'lı milli boksör Hatice Akbaş, Romanyalı rakibi Lacramioara Perijoc'u yenerek dünya şampiyonu oldu.

Artistik Bilardo’nun  2 Etap Şampiyonu Hacı Arap Yaman

Türkiye Bilardo Federasyon’un faaliyet programında yer alan Türkiye Artistik Bilardo Şampiyonası 12/13/14/15 .05.2022 tarihleri arasında İzmir Atatürk Bilardo tesislerinde yapıldı.

İzmir’de 8 Top Pool Bilardo Heyecanı

Türkiye Bilardo Federasyon’un, faaliyet programında yer alan  8 Top Pool Bilardo İl  Şampiyonası seçmesi  12 ,13 ,14 Mayıs 2022 tarihleri arasında   İzmir  Bornova Stadium Bilardo Salonunda  yapıldı. Turnuvalar 8 Top Pool Disiplinine göre gerçekleşti.

Çocuklarımızın Yetenekleri Ve Gayreti Her Türlü Takdirin Üzerindedir

Minikler Ve Yıldızlar Geleneksel Wushu Kung Fu Şampiyonası Renkli Anlara Sahne Oldu.

Budapeşte Şampiyonları Battalgazi’deki Gençlerle Buluştu

Battalgazi Belediyesi tarafından “Şampiyonlar Gençlerle Buluşuyor” programı kapsamında Macaristan'da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda madalya ile dönen milli güreşçi Kerem Kamal ve Buse Tosun Çavuşoğlu, spor hayatlarında başarıya giden yolu Battalgazi’deki gençlerle paylaştı.

Başkan Güder, Başarılı Sporcularla Buluştu

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğündeki sporcular ve antrenörleriyle bir araya geldi. Başkan Güder, Okul Sporları Turnuvasının Okçuluk branşında kendi kategorilerinde başarı elde eden 12 sporcuyu tek tek tebrik ederek, Türkiye Şampiyonasında başarı diledi.

İstanbul Sultangazi Sporcularının Başarısı Konuşuluyor

Budokaido Millî Antrenör Seydi Battal Gazi Özçınar, 16. Mart 2022 tarihleri arasında Sakarya'da yapılan Türkiye Budokaido şampiyonasında İstanbul Sultangazi sporcuları 1.Altin 3 bronz madalya ile güzel bir başarı yakaladılar. Antrenörlüğünü Malatyalı ünlü antrenör Seydi battal gazi Özçınar ın yaptığı budokaido Türkiye şampiyonasında.