Polis Haftası Haberleri

Polis Haftası Haberleri

Başkan Arıcak, Tüm Polis Teşkilatımızın Günü Kutlu Olsun

Malatya Alperen Ocakları, Polis Haftası nedeniyle Malatya Emniyet Müdürü Sayın Ercan Dağdeviren'e makamında ziyarette bulundular.

Başkan Çınar, Polis Haftası Nedeniyle Çeşitli Ziyaretlerde Bulundu

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Ülkemizin huzur ile asayişini sağlayan, milli birlik ve beraberliğimizin olmazsa olmaz parçası olan, gücünü yasalardan, desteğini halkımızdan alan, geçmişi şeref dolu kahraman Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 177. Yılını büyük bir onurla kutlamaktayız.” diye konuştu.

Başkan Yılmaz’dan Polis Haftası Mesajı

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz, polis haftası dolayısı ile mesaj yayınladı.

Emniyet Teşkilatından Vali Baruş’a 177. Kuruluş Yılı Ziyareti

Türk Polis Teşkilatı’nın 177. Kuruluş Yıl Dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Malatya POMEM Müdürü Faruk Nalçacı ve Emniyet Müdürlüğü Personeli ile birlikte Vali Aydın Baruş’u makamında ziyaret etti.

Başkan Güder’den Görev Başındaki Polislere Sürpriz Ziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Türk Polis Teşkilatının 176. kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası dolayısıyla, Beydağı Polis Merkezi ve Elazığ-Malatya karayolu üzerinde bulunan Uygulama Noktası’ndaki polis memurlarını ziyaret ederek, görev başındaki personelin ‘Polis Haftası'nı kutladı.

Vali Baruş 10 Nisan Polis Haftası Etkinliklerine Katıldı

Vali Aydın Baruş, Polis Haftası ve 10 Nisan Türk Polis Teşkilatının Kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında şehitlikte düzenlenen programa katıldı.

Vatanın En Vefalıları Unutulmadı

Malatya Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu ve 3 Aralık Engelsiz Yaşam Derneği işbirliğinde Polis Haftası dolayısı ile şehit aileleri ile birlikte şehit olan polislerimizi kabirleri başında ziyaret ederek, Kuran-ı Kerim okuyarak dua ettiler.

Emniyet Teşkilatından Vali Baruş’a 176. Kuruluş Yılı Ziyareti

Emniyet Teşkilatının 176. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla düzenlenen 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri, Vali Aydın Baruş’u ziyaret ile başladı.

Başkan Güder’den Polis Haftası Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Polis Teşkilatının kuruluşunun 176. yıldönümü, 6-12 Nisan tarihleri arasında kutlanan Polis Haftası ve 10 Nisan Polis Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Kaya, Türk Polis Teşkilatımızın Kuruluş Yıl Dönümü ve Polis Haftası Kutlu Olsun

(MHP) Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Yeşilyurt İlçe Başkanımız Sayın Mehmet Ali Kaya, yaptığı açıklamada; Değerli Türk Polisimizin Haftası kutlu olsun.

Başkan Samanlı, Polis Noktalarını Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı Türk Polis Teşkilatının 175. Kuruluş yıl dönümünü dolayısıyla uygulama ve konrol noktalarındaki polislerle bir araya gelerek Polis Haftasını kutladı.

Sarıbaş’dan Polis Haftası Mesajı

İYİ Parti Malatya İl başkanı Av. Süleyman Sarıbaş Polis haftası nedeni ile ilgili bir mesaj yayınladı. 

Emniyet Teşkilatından Vali Baruş’a 175. Kuruluş Yılı Ziyareti

Türk Polis Teşkilatı’nın 175. Kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Malatya POMEM Müdürü Faruk Nalçacı ve Emniyet Müdürlüğü Personeli ile birlikte Vali Aydın Baruş’u makamında ziyaret etti.

Vali Baruş Polis Teşkilatının 175’ci Yılını Yol Kontrol Noktasında Kutladı

Vali Aydın Baruş beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ile birlikte Türk Polis Teşkilatının 175’ci yılı dolayısıyla Elazığ yolu kontrol noktasında görevli polisleri ziyaret ederek polis haftasını kutladılar.

Vali Baruş'dan Polis Haftası Kutlama Mesajı

Türk Polis Teşkilatı, kurulduğu 1845’ten bugüne kadar 175 yıllık bilgi ve tecrübesiyle, hukuka ve yasalara bağlılıktan ayrılmadan, üstün bir vazife anlayışıyla görevini sürdürmektedir.

Başkan Altunkaya, Polisimizi Destekliyoruz

BBP Malatya Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Ercan Altunkaya Polis Haftası Vesileyle Yayınladığı Mesajına Şöyle Devam Etti.

Başkan Güder’den Polis Haftası Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Bu Yıl 175'inci Kuruluş Yılı Olarak Kutlanacak Polis Haftası Nedeniyle Bir Kutlama Mesajı Yayımladı.

Polis Teşkilatı Vatanın ve Milletin Bekası İçin Her Zaman Tetiktedir

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı ve Yönetimi Polis Haftası nedeni ile Malatya İl Emniyet Müdürü Dr.Ömer Urhal’ı makamında ziyaret etti.  

Vali Baruş, Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna Düzenlenen Programa Katıldı

İl Emniyet Müdürlüğü, Polisevinde 10 Nisan Polis Haftası kutlamaları kapsamında şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek programı düzenlendi.

Polis Haftası Etkinlikleri Kapsamında Stantlar Açıldı

Vali Aydın Baruş, Emniyet teşkilatının kuruluşunun 174. Yılı münasebetiyle İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Malatya Park AVM’de düzenlenen etkinliğe katıldı.

Başkan Güder’in Polis Haftası Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Polis Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

BBP Yeşilyurt İlçe Başkanı Ercan Altunkaya'dan Polis Haftası Mesajı

BBP YEŞİLYURT İLÇE BAŞKANI ERCAN ALTUNKAYA Türk Polis Teşkilatı’nın 174. kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir mesaj Yayınladı.

Miniklerden Polis Amcalara Kutlama

Malatya Büyükşehir Belediyesi Nezaket Okulları öğrencileri, Polis Haftası dolayısıyla Polis amcalarını ziyaret ettiler.

Türk Polis Teşkilatı 173. Yılı Yazıhan’da Kutlandı

Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıldönümü nedeniyle Yazıhan İlçesi Hükümet Konağı bahçesinde Polis Haftası etkinliği düzenlendi.

Başkan Yılan'dan Polis Noktalarına Ziyaret

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Emrah Yılan, Emniyet Teşkilatının 173. kuruluş yıldönümü dolayısıyla polis kontrol noktasında görev yapan polisleri ziyaret ederek 10 Nisan Polis Haftasını kutladı.

Türk Polis Teşkilatı’nın 173’üncü Kuruluş Yıl Dönümü Kutlandı

Türk Polis Teşkilatı’nın 173’üncü kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası nedeniyle Malatya’da Şehir Mezarlığı’nda düzenlenen bir programla şehit polisler anıldı.

Başkan Dağ'ın Polis Haftası Mesajı

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Polis Haftası Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı.