Başkan Arıcak, Tüm Polis Teşkilatımızın Günü Kutlu Olsun

Malatya Alperen Ocakları, Polis Haftası nedeniyle Malatya Emniyet Müdürü Sayın Ercan Dağdeviren'e makamında ziyarette bulundular.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya Alperen Ocakları, Polis Haftası nedeniyle Malatya Emniyet Müdürü Sayın Ercan Dağdeviren'e makamında ziyarette bulundular. Malatya Alperen ocakları Başkanı Yalçın Arıcak, Polis haftası nedeniyle bugün Malatya Emniyet Müdürümüz Ercan Dağdeviren'i ziyaret ettik, çalışmalarında başarılar diliyoruz dedi.

Başkan Yalçın Arıcak, Emniyet Müdürümüz Sayın Ercan Dağdeviren, Göreve geldiğinden bugüne kadar Malatya’mızda çok önemli çalışmalarının olduğunu, Malatya asayişinin, yine Malatya’nın güvenliğinin daha güzel yerlere geldiğini görüyoruz. Bizler Alperen Ocakları olarak Emniyet Müdürümüz Dağdeviren’e teşekkür ediyoruz.

Malatya Alperen Ocakları Başkanı Yalçın Arıcak, Malatya’mızın güvenliği hepimiz için çok önemlidir. Sayın Emniyet Müdürümüzün çalışmalarını takdir ediyoruz. Başkan Yalçın, Bu ziyaretimizde bizleri kabul eden Emniyet Müdürümüz Sayın Ercan Dağdeviren’e Şahsım ve tüm Alperenler adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Malatya İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Malatya Alperen Ocakları Başkanı Yalçın Arıcak ve Alperen gençlerine ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti. Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Ülkemizin ve Malatya’mızın güvenliği bizim için çok önemlidir dedi.

Malatya İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Malatyalı hemşerilerimizin can güvenliği bizler için çok önemli. Birlik ve beraberlik içinde hep birlikte Malatyalı hemşerilerimize hizmet edeceğiz ve çalışacağız. Polis haftası nedeniyle bizleri ziyaret eden Malatya Alperen Ocaklarına teşekkür ediyorum, çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN