Öncesi Haberleri

Öncesi Haberleri

Murat Aslan, Yeşilyurt'un Geleceği İçin Sandıklara Sahip Çıkalım

Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, Hafta sonu yapılacak seçim öncesi sandık güvenliğine dikkat çekti.

Aday Helvacı’ya Şahnahan’da Türkülü Karşılama

2024 Mahalli İdareler Seçimleri öncesi saha çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Dr Yüksek Mühendis Ali Helvacı Şahnahan Mahallesinde yoğun ilgi ile karşılandı.

Başkan Şahin, Memur Emekli Maaşları Düzeltilmeli

Türk Eğitim-Sen Malatya Şube Başkanı ve Kamu-sen Malatya İl Başkanı Fevzi Şahin, yerel seçimler öncesinde memur emekli maaşlarının düzeltilmesini istedi.

Başkan Güder, Depremzede Çocukların Yüzünü Güldürdü

     Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Battalgazi’de vatandaşların ihtiyaçları karşılamaya devam ederken, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’de Ramazan Bayramı öncesi çadır ve konteynerde yaşayan depremzede çocukların yüzünü bayramlık hediyeler ile güldürdü.

Ağbaba’dan Bağkur Tescil Mağdurlarını Sevindirecek Teklif

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba,  tarafından EYT kapsamındaki esnafa 2000 öncesi tescil ve Bağkur borçlanması getiren düzenleme Meclis’e sunuldu.

Siber Suçlarla Mücadele, Evlilik Öncesi Eğitim

KADES Bilgilendirme, 6284 Sayılı Kanunun Tanıtılması, Kadına El Kalkamaz, Madde Bağımlığı, Siber Suçlarla Mücadele, Evlilik Öncesi Eğitim.   

MHP İl Yönetiminden Malatya'nın Sultanlarına Destek Ziyareti

MHP İl Başkan Samanlı ve yönetim kurulundan Malatya'nın Sultanlarına Zorlu Muş deplasmanı öncesi destek ziyareti.

Gürkan, Birlikte Yönetim Anlayışını Benimsiyoruz

19 Ekim Muhtarlar Günü öncesi, Malatya’da faaliyet gösteren Muhtar Dernekleri Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Sadıkoğlu’ndan Seçim Mesajı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı ve Başkan Adayı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 2 Ekim Pazar günü yapılacak seçim öncesi bir mesaj yayımladı.

Okul Öncesi Eğitim Neden Önemli?

Anaokullarda 2022/2023 eğitim öğretim yılı için ilk ders zili çaldı. Çocukları için eğitim planı yapan Ailelerin akıllarındaki tek soru ise “Okul öncesi eğitim neden bu kadar önemli?” oldu.

Tüfenkci, İl Milli Eğitim Müdürü Özdemir'i Ziyaret Etti

AK Parti MKYK Üyesi ve AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, 12 Eylül Pazartesi günü başlayacak yeni Eğitim-Öğretim Yılı öncesi Malatya Milli Eğitim Müdürü Hatice Özdemir'i ziyaret ederek, öğrencilere, öğretmen ve velilere başarı diledi.

Esenlik Süper Marketler Bayrama Hazır

Esenlik A.Ş Genel Müdürü Ata Ünlü, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Süper Marketlerde hazırlıkların tamamlandığını belirterek yaklaşık 2 bin üründe özel indirimler yaparak Malatyalılara en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını söyledi.

Engelli Efe Bu Bayram Dışarı Çıkabilecek

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, mağdur bir vatandaşın 10 yaşındaki evde yatalak olan engelli çocuğu için talep ettiği tekerlekli sandalyenin temin edilmesine aracı olarak, Kurban Bayramı öncesinde küçük çocuğun evine götürerek teslim etti.

Başkan Gürkan Mahalle Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan bu yıl 25’incisi düzenlenecek olan Uluslararası Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali öncesi fikir alışverişinde bulunmak, her kesim ve kesitten geniş katılımın sağlanması amacıyla istişare toplantılarına devam ediyor.

Geniş Katılımlı Bir Kayısı Festivali Yapacağız

Bu yıl 25’incisi düzenlenecek olan Uluslararası Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali öncesi fikir alışverişinde bulunmak, her kesim ve kesitten geniş bir katılımın sağlanması için istişare toplantılarına devam ediliyor.

Keskin, Halkımız Kurbanını Marketlerde Değil, Yetiştiriciden Ve Köylüden Alsın

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Kurban Bayramı öncesi Malatya Canlı Hayvan Pazarında besici esnaflar ile üreticileri ziyaret ederek, burada vatandaşlara, “Kurbanlıklarınızı marketlerden değil, bu ülkenin gerçek üreticisi olan köylüden ve hayvan yetiştiricisinden alın” çağrısında bulundu.

Gürkan, Amacımız Şehrin Bütününü Festivalimize Dâhil Etmektir

Malatya Valiliği, Malatya Büyükşehir Belediyesi ve diğer tüm paydaşların katılımı ile 21-24 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan 25’inci Uluslararası Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali öncesi bir istişare toplantısı düzenlendi.

Modern Ve Çağdaş Bir Hayvan Pazarını Dizayn Ediyoruz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kurban Bayramı öncesi Canlı Hayvan Pazarı’nı ziyaret ederek bu alanda yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Büyükşehir Belediyesi Öncülüğünde Kurban Bayramı Öncesi İstişare Toplantısı

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl Kurban Bayramı öncesinde, alınacak tedbirler ile ilgili olarak düzenlenen istişare toplantılarından, 2022 yılı Kurban Bayramı İstişare Toplantısı Büyükşehir Belediyesi Fırat Toplantı Salonunda yapıldı.

Tff 3. Lig’e Yükselen Arguvan Belediyespor’da Hazırlıklar Başladı

2021 – 2022 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig’den TFF 3. Lig’e yükselen Arguvan Belediyespor’da yaz dönemi öncesi kulübün yeni sezon için talimatlara uygunluk kriterlerini yerine getirmesi için hazırlıklar başladı.

Başkan Güder'den Lgs’ye Giren Öğrencilere Destek Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Liselere Geçiş Sınavı’na (LGS) giren öğrencilere, sınav öncesi moral ve motivasyon ziyaretinde bulundu.

Yeniden Refah Partisi’nden Taşeron İşçilere Destek

Yıldırım’dan, Temmuz’da Yapılacak Toplu Sözleşme Öncesi Belediyelere Uyarı...

Battalgazi Ailesi İftarda Bayramlaştı

11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayını Battalgazi’de iftar programlarıyla şenlendiren Belediye Başkanı Osman Güder, Ramazan Bayramı öncesi tüm hizmet birimlerinde çalışan belediye personeli ile iftar programında bir araya gelerek bayramlarını kutladı.

Başkan Çınar, Personelleri Ziyaret Ederek Bayramlarını Tebrik Etti

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ramazan Bayramı öncesi son mesai gününde belediye personellerini görev yerlerinde ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti.

Başkan Güder, Engelsiz Bir Yaşamı Hep Birlikte Sağlayacağız

Battalgazi’de “Engellilere pozitif ayrımcılık” düsturuyla hareket eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, bölgenin en modern ve donanımlı merkezi olan Engelsiz Yaşam Merkezi’nde tedavi ve öğrenim gören özel gereksinimli bireyler ve aileleriyle iftar programı öncesi bir araya geldi.

Yeşilyurt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nden Ramazan Öncesi Denetim

Yeşilyurt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, Ramazan Ayı Öncesi İlçedeki Market, Fırın Ve Bakkallarda Fiyat Karşılaştırması, Tüketim Tarihi Ve Diğer Kurallara Uygunluk Konularındaki Denetimlerini Artırıp, Kdv Düşüşünün Ürün Fiyatlarına Yansıyıp Yansımadığını Kontrol Etti.

Halkı Amaçlarına Giden Yolda Araç Olarak Gören Bu Zihniyeti Yıkacağız

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız Ramazan Ayı öncesinde ekonomik gidişatın halkı korkuttuğunu belirtti.