Mastob Haberleri

Mastob Haberleri

Vefat ve Başsağlığı

MASTÖB Genel Başkanı Nazife Özdemir'in Acı Günü.

İstanbul Malatya Günlerine Yoğun İlgi

İstanbul Yenikapı'da 12 - 15 Ekim Günleri arasında  düzenlenen ve MASTÖB ve MAKON Tarafından düzenlenen 6. Malatya Günleri büyük bir coşku ve  hasretle son buldu.

Başkan Güder’den MASTÖB Başkanına Hayırlı Olsun Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, İstanbul temasları doğrultusunda merkezi İstanbul'da bulunan ve kısa adı MASTÖB olan Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği Başkanlığı görevine seçilen Nazife Özdemir’e ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

MASTÖB Başkanlığına Yaşar Teztepe Getirildi

Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği Malatya Şube başkanlığına Yaşar Teztepe seçildi.

MASTÖB'ün Yeni Başkanı Nazife Özdemir Oldu

MASTÖB Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği olağan Genel kongresinde Başkanlığa uzun yıllar MASTÖB'e emek veren Nazife Özdemir Getirildi.

Arslantepe’den Yenikapı’ya, Temalı Malatya Tanıtım Günleri

Vali Aydın Baruş, Malatya Konfederasyonu (MAKON) ve Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen “Arslantepe’den Yenikapı’ya” temalı Malatya Tanıtım Günlerine katıldı.

MASTÖB Ankara Şube'de Selçuk Kaymaz Dönemi

Kısa adı MASTÖB olan Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği Ankara Şubesi'nin olağan Genel Kurulu dernek merkezinde gerçekleşti.

Başkan Güder, Gençlerimizin Emrine Amadeyiz

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Genç MASTÖB ve Malatya Konfederasyonu (MAKON) Gençlik Kolları Başkanı Aykut Salih Arıkbuğa ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

Avşar Bağcılar'da Kaysı Festivaline Katıldı

Bağcılar Belediyesi desteği ile 7 bölge 7 renk kültür sanat festivali kapsamında MASTÖB tarafından düzenlenen Kayısı Festivalinde, MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar'a büyük sevgi seli..

MASTÖB Avrupa Yakası Şube Başkanı Damar, Başkan Gürkan’ı Ziyaret Etti

MASTÖB Avrupa Yakası Şube Başkanı Aziz Damar ve beraberindeki heyet, Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.

MASTÖB Türkiye’nin 7 Bölgesinin STK'larını Malatya’da Bir Araya Geldiler

Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) tarafından 2 günlük düzenlenen

MASTÖB’den Eğitim’e Ve Bilim’e Büyük Destek

MASTÖB “ Malatya Bilim ve Sanat Günleri “ kapsamında alınan 13 İlçeye 13 Teknolojik Teleskopları Teslim Etti.

MASTÖB Malatya Şube’de Murat Cengiz Güven Tazeledi

Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği Malatya Şubesi’nin gerçekleştirdiği Olağan Üstü Kongrede Mevcut Başkan Murat Cengiz ve Yönetimi Güven Tazeledi.

MASTÖB “ Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi “nin İlki Sona Erdi

(MASTÖB) Malatya Şubesi , KOSGEB ve İŞKUR Malatya İl Müdürlüğü Tarafından yürütülen “ Uygulamalı Girişimcilik Eğitim “ Kursunun İlk Etabı Tamamlandı.

MASTÖB Kadın Kolları Etkinliğinde; Kadın Hakları Ele Alındı

Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) Malatya Şubesinin Düzenlediği 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Etkinliği Yoğun Bir Katılımla Kutlandı.

MASTÖB Malatya Şubesi Kadın Kolları Başkanlığına Saadet Alay Seçildi

Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği Malatya Şubesi Kadın Kolları Başkanlığına daha önce atamayla getirilen Saadet Alay yapılan kongre sonrası Başkanlığa seçildi.

Başkan Cengiz; Malatyalı Bürokratımız Hasan Adak’la Gurur Duyuyoruz

1.ci Sınıf Emniyet Müdürü ve Polis Baş Müfettişi Hasan Adak, Memleketi Malatya’da ( MASTÖB ) Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği Malatya Şubesini de ziyaret etti.

Mastöb Malatya Şube Başkanı Cengiz, Başkan Gürkan’ı Ziyaret Etti

Başkan Gürkan, sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkat çekerek, “MASTÖB önemli bir sivil toplum kuruluşudur” dedi.

Kiraz, MASTÖB Malatya’ya İçin Çok Önemli

Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) Malatya Şube Başkanı Murat Cengiz, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

MASTÖB Kadın Kollarından Aşure Etkinliği

Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği Genel Merkez Kadın Kolları ve Kavaklıdere Rıka Köyü Derneği Ortak Aşure Etkinliği Düzenledi.

GENÇ MASTÖB'ün Hazırladığı Seminer Yoğun İlgi Gördü

GENÇ MASTÖB’ün 7 Ekim Cumartesi Günü Saat ; 19.00'da Esenler Kadir Topbaş Kültür Merkezinde düzenlediği ve Malatya’lı Kişisel Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslahan'ın konuşmacı olarak katıldığı programa yoğun ilgi oldu.

Malatya'lı STK 'lar dan Başkan Adil Gevrek'e Destek Çağrısı

MASTÖB Engellilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Arapgir Sinikli Köyü Derneği Başkanı Cemal Uzun , Son günlerde Yeni Malatyaspor Klüp Başkanı Adil Gevrek hakkında çıkan haberlere tepki gösterdi.

MASTÖB Ve Pürdef’den Başkan Adil Gevrek’e Destek

MASTÖB Ve Pürdef’den Başkan Adil Gevrek’e Destek

Malatya'lılar Genç MASTÖB Sahurunda Buluştu

Geleneksel hale gelen Genç MASTÖB Sahur Programı , İstanbul Bağcılar MASTÖB Standında gerçekleştirildi.