Kemal Kılıçdaroğlu Haberleri

Kemal Kılıçdaroğlu Haberleri

Malatya TSO ile Ankara Büyükşehir Belediyesi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile bir araya gelen Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, başta Ankara olmak üzere 11 Büyükşehir Belediyesi’nin kayısı alımı, kayısı üreticisi ve kayısı ticareti yapan esnafın desteklenmesini içeren iş birliği protokolünü imzaladı.

Hekimhan Belediyesi Araç Filosunu Güçlendirdi

Konuşmasının başında CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu selamlarını ileten CHP’li Ağbaba...

Çalık’tan Kemal Kılıçdaroğlu’na Tepki

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık...

Veli Ağbaba, Tekrar Genel Başkan Yardımcısı Oldu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Merkez Yürütme Kurulu üyelerini açıkladı. Malatya Milletvekili Veli Ağbaba,  MYK’ya tekrar girerek tekrar genel başkan yardımcılığı görevine getirildi.

CHP İl Başkanı Kiraz, CHP Kurultayını Değerlendirdi

Cumhuriyet Halk Partisi 36’ncı kurultayını değerlendiren CHP İl Başkanı Enver Kiraz, “Kemal Kılıçdaroğlu yeniden Genel Başkan olarak seçildi ve bu da 2019'a giderken emin adımlarla yol aldığımızın, 2019’ı kucaklayacağımızın göstergesi olmuştur.

Kılıçdaroğlu, Ayhan Fırat’ın Cenazesine Katıldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 17'nci ve 20'nci Dönem Malatya Milletvekili Ayhan Fırat için TBMM'de düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Genelkurmay'dan İnceleme

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Perşembe günü 6’ncı Ana Jet Üs Komutanlığı'nı ziyaretiyle ilgili inceleme başlatıldığını açıkladı.