Kaldırım Haberleri

Kaldırım Haberleri

Başkan Güder, Hemşehrilerimizle Birlikte Güçlüyüz

2019 yılından bu yana dur durak demeden ilçede adım atmadık yer çalınmadık kapı ziyaret edilmedik esnaf bırakmayan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ile birlikte Orduzu Kaldırım mahallesindeki vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Çınar, Bostanbaşı’nın Yaşam Kalitesini Artırıyoruz

Başkan Çınar, Bostanbaşı Mahallesindeki Kilit Taşı Kaldırım Ve Bisiklet Yolu Çalışmalarını İnceledi’“Bostanbaşı’nın Yaşam Kalitesini Artırıyoruz”

Cafana Mahallemize Sözünü Verdiğimiz Yatırımları Gerçeğe Dönüştürdük

Başkan Çınar, Cafana Mahallesinde Ki Kaldırım Ve Yol Yenileme Hizmetlerini İnceledi.

Bostanbaşı’nın Sokaklarını Güzel Ve Nitelikli Hale Getiriyoruz

Başkan Çınar, Bostanbaşı Mahallesi Mendollar Sokaktaki Kaldırım Yenileme Çalışmalarını İnceledi

Başkan Çınar, Bentbaşı Mahallesinde Kalitesi Artırılan Yolları İnceledi

Bentbaşı Mahallesinde gerçekleşen yol yenileme çalışmalarını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Yenilenen yolları, aydınlatmaları, parkları ve kaldırımlarıyla kentimizin prestijli mahalleleri arasına giren Bentbaşı Mahallemizde bu hızlı dönüşüm, Yeşilyurt’umuz için büyük önem taşıyor.”  diye konuştu.

Battalgazi’deki 11 Sokağa 3.5 Milyonluk Yatırım

İlçe genelinde yol ve kaldırım çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kernek mahallesinde bulunan 11 sokakta 7 bin metrekarelik kaldırım ve 14 bin metrekarelik sıcak asfalt çalışmasının startını verdi. Çalışmalar kapsamında toplam 3.5 milyonluk ulaşım yatırımı ilçeyle buluşturulacak.

Battalgazi’de Başarılı Karla Mücadele Çalışması

Battalgazi Belediyesi kar ve buzla mücadele ekipleri, dün gece başlayan kar yağışı sonrası toplumun günlük yaşantılarına yönelik olumsuz etkilerini en aza indirmek için kar yağışının ilk anından itibaren cadde, sokak ve kaldırımlarda özverili bir çalışma yürüttü.

Battalgazi Belediyesi Ulaşım Yatırımlarında Hız Kesmiyor

2021 yılı ulaşım yatırımları programını eksiksiz sürdüren Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş tarafından aydınlatma ve alt yapı çalışmaları tamamlanan Hasan Varol Mahallesindeki 5 sokakta sıcak asfalt serimi ve kaldırım çalışması gerçekleştirdi.

Başkan Güder, Battalgazi’de Hizmet Seferberliği İlan Ettik

Orduzu ve Kaldırım Mahallelerinde devam eden üst yapı çalışmalarını yerinde inceleyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Battalgazi’mizde hizmet seferberliği ilan ettik ve ilçemizin yarınları çok daha güzel olacak” dedi.

Gürkan, Amacımız Standartları Yüksek Bir Malatya Oluşturmak

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan hat yenileme çalışmalarının tamamlandığı Sivas Caddesinde devam eden kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında ilgililerden bilgiler aldı.

Battalgazi Belediyesi’nden Çöşnük’e Konforlu Yol Hizmeti

‘İnsana Hizmet ve Hürmet Eden Belediyecilik’ parolası ve ‘eşit hizmet’ anlayışıyla çalışmalarını devam ettiren Battalgazi Belediyesi, Çöşnük mahallesinde 5 sokağı daha sıcak asfalt ile buluşturarak, toplam 1.5 kilometrelik sıcak asfalt serimi ve 5 bin metrekarelik kaldırım yapımı gerçekleştirdi.

Başkan Güder, Battalgazi’mize Yakışır Yollar Yapıyoruz

Tandoğan Mahallesi’ndeki 11 sokakta devam eden 3 bin metrelik sıcak asfalt serimi, kaldırım ve kilit taş döşeme çalışmalarını yerinde inceleyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Yol hayattır, yol medeniyettir anlayışıyla Battalgazi’mizde ulaşım konusunda çağ atlatmaya devam ediyoruz” dedi.

Gürkan: Akpınar’ın Trafik Sorunu Çözüldü

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beraberinde Malatya Minibüsçüler ve Umum Servisçiler Odası Başkanı Mesut İnce, Genel Sekreter Yardımcısı Latif Okyay ve bazı daire başkanları ile birlikte Akpınar Meydanı’nda tamamlanan yol çalışmaları ile devam eden kaldırım çalışmalarını inceledi.

Başkan Güder’den Personeline Yürek Isıtan Ziyaret

Görevi başındayken kaldırımları temizlediği esnada bulduğu cüzdan ve cep telefonunu sahiplerine teslim ederek örnek bir davranışa imza atan...

Battalgazi Belediyesi Temizlik Görevlisi’nden İkinci Kez Örnek Davranış

Geçtiğimiz yaz ayında kaldırımları temizlediği esnada içinde yüklü miktarda para ve kredi kartları bulunan cüzdanı...

Büyükşehir Belediyesi Cadde Ve Sokaklarda Bakım Onarım Çalışmaları

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, şehrin birçok noktasında yeşil alan ve parklarda...

Işıklı Yol İle Üçgen Park Bir Başka Güzel

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Hasan Varol Mahallesi’nde çalışmalarını tamamlanan Üçgen Park’taki yenileme, kaldırım ve 100 metrelik ışıklı yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Çınar, Şeyhbayram Mahallesinde Yol ve Kaldırım Çalışmaları Devam Ediyor

Başkan Çınar Şeyhbayram Mahallesinde Yol Ve Kaldırım Yenileme Hizmetlerini İnceledi.

Battalgazi’de Cadde Ve Sokaklar Yenileniyor

Battalgazi Belediyesi, bir yandan ilçe merkezindeki yolların bakım ve onarımını yaparak güzelleştirirken, diğer yandan mahallelerdeki eskimiş olan kaldırım taşlarını da yenileyerek modern bir görünüme kavuşturmaya devam ediyor.

Battalgazi Belediyesi Temizlik Görevlisinden Örnek Davranış

Battalgazi Belediyesi’nde çalışan temizlik görevlisi Ferhat Karabağ, Çöşnük mahallesinde kaldırımları temizlediği sırada bulduğu içinde yüklü para ve kredi kartları bulunan cüzdanı sahibine teslim ederek, örnek bir davranış gösterdi.

Akkurt Fahri Kayahan Esnafını Ziyaret Etti

Akkurt’tan Kanal Ve Kaldırım Eleştirisi...

Osman Güder, Kaldırım Mahallesi Sakinlerine Projelerini Anlattı

Güder: "En büyük projemiz Aslantepe'yi turizme kazandırmak"

Mazi Sokakta Değişim Devam Ediyor

Altyapısı baştan aşağı yenilenen Mazi Sokak’ta üstyapı çalışmaları kapsamında yollar, kaldırımlar, çift taraflı bisiklet yolları, ağaçlandırma, aydınlatma ve peyzaj düzenlemeleri yapılıyor.

Büyükşehir Barguzu Caddesi’nde Son Rötuşlarını Yapıyor

Prestij Caddeye dönüştürülen Barguzu da üstyapı çalışmaları kapsamında çift taraflı yollar, kaldırımlar, araç otoparkları, bisiklet yolları ve kanal yanları düzenlemeleri tamamlandı.

Battalgazi Belediyesi, Asfalt Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

Battalgazi Belediyesi tarafından Selçuklu Mahallesi Tekke Sokak’ta devam eden yeni kavşak, yol ve kaldırım düzenleme çalışmaları tamamlandı.

Başkan Gürkan, Yeni Yol ve Kavşak Düzenleme Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Battalgazi Belediyesi tarafından Selçuklu Mahallesi’nde devam eden yeni kavşak, yol ve kaldırım düzenleme çalışmalarının yanı sıra mahalleye yeni bir park kazandırılıyor.

Muhtar Sucu, ‘25 Yıllık Muhtarım Böyle Çalışma Görmedim’

Battalgazi Belediyesi tarafından Sarıcıoğlu Mahallesi’nde kaldırım düzenlemesinin yanı sıra sıcak asfalt çalışması yapıldı.

Battalgazi Belediyesi Sarıcıoğlu Mahallesi'nde Sokakları Yeniliyor

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Sarıcıoğlu Mahallesinde alt yapı çalışmaları tamamlanan yaklaşık 20 sokakta asfalt ve kaldırım çalışmaları devam ediyor.