İşte Haberleri

İşte Haberleri

Fendoğlu, Kışla Caddesi Esnafının Sorununu TBMM Gündemine Getirdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, tebligat gönderilerek 15 gün içinde işyerlerini boşaltmaları istenen Kışla caddesi esnafının sorunlarını TBMM Genel Kurulu’nda gündeme getirerek, alternatif çarşı gösterilmesini ve kurban Bayramı sonuna kadar müsaade edilmesini istedi.

Başkan Er: Malatya’mızı Eski Günlerinden Daha Güzel Günlere Getireceğiz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Er, ziyareti esnasında karşılaştığı vatandaşların talep, istek ve ihtiyaçlarını bizzat dinliyor.

Başkan Adayı Gezer, Cumhuriyet Örnek Köy’de Vatandaşlarla Buluştu

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, seçim gezileri kapsamında Yeşilyurt ilçesine bağlı Cumhuriyet Örnekköy’de vatandaşlarla buluştu, projelerini anlattı seçimlerde destek istedi.

Klima Hırsızlar Polisten Kaçamadı

Malatya’nın Battalgazi ilçesinde Malet-2 Konteyner Kent içerisindeki 9 farklı konteyner da meydana gelen Klima Hırsızlığı olayının faili Polisin teknik takibi sonunda yakalandı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Gezer, Darende İlçesindeydi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, seçim gezileri kapsamında Darende ilçesinde temaslarda bulundu, esnafları ziyaret ederek yeni bir Malatya için destek istedi.

Şehir Planlamacısı Murat Aslan, Yerinde ve Güçlendirme Projelerine Destek Vereceğiz

Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, Deprem sonrası kendi evini yapmak isteyen vatandaşlarımız için ilçemizin imar planlarını düzenleyeceğiz.

Başkan Şahin, Memur Emekli Maaşları Düzeltilmeli

Türk Eğitim-Sen Malatya Şube Başkanı ve Kamu-sen Malatya İl Başkanı Fevzi Şahin, yerel seçimler öncesinde memur emekli maaşlarının düzeltilmesini istedi.

Gençlik Bizden Ne İster

Aday listeleri Kesin Gibi

Malatya'da Tarihi Gün, Başkan Gürkan'a Olan Destek Çığ Gibi Büyüyor

AK Parti tarihinde Malatya'da bir ilk yaşandı ve STK'lar yerel seçimlerde İthal aday istemediklerini yüksek sesle dillendirdiler.

Fendoğlu, Malatya-Arapgir ve Kuluncak -Darende Karayolu’nun yatırım programına alınmasını istedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Malatya-Arapgir ve Kuluncak-Darende Karayollarının yatırım programına alınmasını talep etti.

Suçlular Polisten Kaçamıyor

Polisten Hırsızlara Suçüstü

CHP Malatya'da Milletvekili Adayları Tanıtıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya’da Milletvekili Adaylarını düzenlediği iftar yemeğinde tanıttı.Toplantıda konuşan CHP İl Başkanı Barış Yıldız, 14 Mayıs seçimlerinde Malatya’da Milletvekili sayılarını arttıracaklarını belirterek; ”Bizler Milletvekili Aday listemize güveniyoruz.