Gençlik Bizden Ne İster

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Büyük Birlik Partisi Doğanşehir Belediye Başkan Adayı Yalçın Arıcak, Seçim çalışmalarına devam ediyor. BBP Doğanşehir Belediye Başkan Adayı Yalçın Arıcak,Gençler bizden ne istiyor diye  sorarken, Bizler göreve geldiğimizde gençlerimiz için ne gerekiyorsa onu yapacağız dedi.

Doğanşehir Belediye Başkan Adayı Yalçın Arıcak. Gençlik ömrümüzün en güzel yıllarından biridir. doğarız, büyürüz  ve hayata gözlerimizi yumarız. Gençlik bu ömür sermayesinin en güzel ve anlamlı yıllarıdır. 
Belli bir yaştan sonraki bilgi birikiminin yanında, gençliğin enerjisi, azmi, hırsı, cesareti de olsa dünya, şimdikinden çok daha güzel olurdu diye düşünerekten yola çıktık.
Bizler bu bağlamda gençliğe ne yapabiliriz?diye düşündük  ve yola koyulduk.Maalesef Doğanşehir 'de gençligimize yönelik etkinlik, faaliyet ve imkanlar yok diyecek kadar az.Bizler de bununla alakalı çalışmalarımızı yaptık ve hazırladık. Gençlik memleketin baharıdır. Gençlik, yıllarını dolu dolu geçirmişse memlekete meyve verir. Bizim de gayemiz memlekete faydalı insan yetiştirmektir. Gençlik dönemini her açıdan verimli geçirtmek bizlerin en önemli görevlerinden biridir. Yapmak istediklerimizi, hayal ettiklerimizi yaptığımızda ya da en azından yapmak için çaba harcadığımızda geriye dönüp de baktığımız zaman arkamızda keşkeleri  bırakmayacağız.Açık ve şeffaf olacağız. Bizler gençliğe hizmetkar olmak için yoldayız. 
Gençliğin sorununu bildigimiz için  onlarla sohbet edip duygularına tercüman olduğumuz için diyoruz ki :"Sizi anladık ve yapacağız." Çünkü gençlik gençken harcanmamalı...
Sizler bizleri sosyal, kültürel, eğitim alanlarında her zaman yanınızda göreceksiniz. Sizlerin ihtiyacınıza cevap vermek için çok sık bir araya gelip çalışacağız. 
Bu nedenle gençliğin kıymetini bilerek ,İlerisi için keşkelerin ve pişmanlıkların olmaması için elimizi taşın altına koyup çok çalışacağız.

Sizleri anlıyorum, Çünkü ben bir Öğretmenim.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN