Il Emniyet Müdürü Haberleri

Il Emniyet Müdürü Haberleri

Yeşilyurt Muhtarlar Derneğinden İl Emniyet Müdürü Dağdeviren'e Ziyaret

Yeşilyurt muhtarlar derneği yönetimi ve kurulu üyeleri ile, Malatya İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’i makamında ziyaret etti.

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Yönetiminden, Emniyet Müdürü Dağdeviren’e Ziyaret

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Yönetiminden, Malatya İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren'i Ziyaret Ettiler.

Emniyet Müdürü Urhal'dan Başkan Gürkan'a Teşekkür

Malatya'dan Samsun İl Emniyet Müdürlüğü görevine atandıktan sonra Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından Fahri Hemşerilik Beratına layık görülen İl Emniyet Müdürü Doktor Ömer Urhal, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a teşekkür.

Başkan Gürkan, Malatya Asayiş Anlamında Huzur Kentidir

Başkan Gürkan Polis Teşkilatının 177. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’i ziyaret etti “Büyükşehir Belediyesi Olarak Her Zaman Polis Teşkilatımızla İşbirliği Halinde Olduk”

Emniyet Teşkilatından Vali Baruş’a 177. Kuruluş Yılı Ziyareti

Türk Polis Teşkilatı’nın 177. Kuruluş Yıl Dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Malatya POMEM Müdürü Faruk Nalçacı ve Emniyet Müdürlüğü Personeli ile birlikte Vali Aydın Baruş’u makamında ziyaret etti.

Vali Baruş, Battalgazi ve Kırçuval Mahalle Muhtarlarını Ziyaret Etti

Vali Aydın Baruş, beraberinde İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli, İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay ve İdare ve Denetim Müdürü İsmet Timur ile birlikte Battalgazi ve Kırçuval Mahalle Muhtarlarını ziyaret etti.

Malatya Polisi Engellilerin Yanında

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü tarafında 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında Polisevinde düzenlenen programa Vali Aydın Baruş, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Malatya Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Faruk Nalçacı, engelli bireyler ve aileleri katıldı.

Samsun İl Emniyet Müd. Dr. Ömer Urhal'ın Acı Günü

Malatya İl Emniyet Müdürü iken Samsun İl Emniyet Müdürü olarak tayini çıkan ve Malatya'ya büyük hizmetleri olan, halkın gönlünde taht kuran, Samsun'da başarılı kariyerini devam ettiren Dr. Ömer Urhal'ın babası Sait Urhal vefat etti.

Vali Baruş, Darende ve Doğanşehir Yol Kontrol Noktalarına Ziyaret

Vali Aydın Baruş, İl Jandarma Komutanı J.Alb. Necmi İnce ve İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ile birlikte Darende ve Doğanşehir İlçelerinde bulunan yol kontrol noktalarını ziyaret etti.

Emniyet Genel Müdürü Aktaş, Malatya’da

Karayolu üzerinden yol kontrol ve uygulama noktalarını ziyaret ederek ilimiz Elazığ yol kontrol noktasına gelen Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş’ı, Vali Aydın Baruş, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İl Jandarma Komutanı J.Alb. Necmi İnce, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ve Malatya POMEM Müdürü Faruk Nalçacı karşıladı.

 Vali Baruş, Mertcan Fırtına’ya Ziyaret

Vali Aydın Baruş, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Selami Arslan, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran, İl Jandarma Komutanı Albay Necmi İnce, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ile birlikte Pençe Operasyonu sırasında yaralanarak gazi olan Mertcan Fırtına’yı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Madde Bağımlılığı İle İlgili İrşat Gönüllüleri İle Toplantı Düzenlendi

Malatya İl Müftülüğü Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörlüğü programı çerçevesinde Vali Aydın Baruş, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ve İl Müftüsü Veysel Işıldar’ın katılımlarıyla İrşat Gönüllüleri ile istişare toplantısı yapıldı.

Başkan Gürkan’dan Emniyet Müdürü Dağdeviren’i Ziyaret Etti

Başkan Gürkan Polis Teşkilatının 176. Kuruluş Yılı Dolayısıyla İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’i Ziyaret Etti.

Gözükara, Emniyet Müdürü Dağdeviren’i Ziyaret Etti

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Gözükara, Malatya İl Emniyet Müdürümüz Sayın Ercan Dağdevireren, beyefendiyi makamında gazilerimiz ile birlikte ziyaret ettik.

Bir Engellinin Hayatına Dokunmak

Malatya Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu tarafından, engelliler yararına farkındalık uyandırmak amacıyla, Malatya İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’in iki adet şiir kitabının satışı ile başlatılan farkındalık kampanyasına destekler devam ediyor.

Emniyet Müdürü’nden Engelliler Yararına Örnek Davranış

Malatya İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren tarafından kaleme alınan iki adet şiir kitabı,  geliri engellilere harcanmak üzere Malatya Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubuna teslim edildi.

Emniyet Teşkilatından Vali Baruş’a 175. Kuruluş Yılı Ziyareti

Türk Polis Teşkilatı’nın 175. Kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Malatya POMEM Müdürü Faruk Nalçacı ve Emniyet Müdürlüğü Personeli ile birlikte Vali Aydın Baruş’u makamında ziyaret etti.

Gürkan, Polislerimizi Alkışlı Desteğe Davet Ediyorum

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan beraberinde Malatya Valisi Aydın Baruş ve İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdevin, ile birlikte yok kontrolünde görevli Polis Memurlarını ziyaret ederek başarılar dilediler.

Vali Baruş Polis Teşkilatının 175’ci Yılını Yol Kontrol Noktasında Kutladı

Vali Aydın Baruş beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ile birlikte Türk Polis Teşkilatının 175’ci yılı dolayısıyla Elazığ yolu kontrol noktasında görevli polisleri ziyaret ederek polis haftasını kutladılar.

Gürkan, Emniyet Personellerimizi Alkışlarımızla Destekleyeceğiz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Türk Polis Teşkilatının 175. Kuruluş yıl dönümü münasebetiyle İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’i ziyaret etti.

Vali Baruş’tan İnönü ve İlyas Mahalle Muhtarlarına Ziyaret

Vali Aydın Baruş, beraberinde İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ve Mahalli İdareler Müdürü İsmet Timur ile birlikte Yeşilyurt İlçesi İnönü ve İlyas Mahalle Muhtarlarını ziyaret etti.

Emniyet Müdürü Dağdeviren'den Gazeteciler Günü mesajı

Malatya İl Emniyet Müdürü, Ercan Dağdeviren 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Dolayısıyla Kutlama Mesajı Yayımladı.

Emniyet Müdürü Dağdeviren Şehit Ailelerini Unutmadı

Malatya İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Malatya şubesini ziyaret etti.

Emniyet Müdürü Dağdeviren Şehit Annesini Yalnız Bırakmadı

Malatya İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren Şehit annesini unutmadı ve anlamlı bir ziyarette bulundu.

İl Emniyet Müdürü Dağdeviren’den Başkan Güder’e Ziyaret

Geçtiğimiz Eylül ayı içerisinde Sinop Emniyet Müdürlüğü görevinden Malatya Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Ercan Dağdeviren, iadei ziyaret kapsamında Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i makamında ziyaret etti.

Çakır, Malatya'mızda Huzur İklimi Var

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, göreve yeni atanan İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’i ziyaret etti.

MHP’li Fendoğlu’ndan Emniyet Müdürü Dağdeviren’e Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ercan Dağdeviren; Hiçbir Güç Devletten Büyük Değildir

Malatya İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren; Hiçbir Güç Devletten Büyük Değilidir.