Gözükara, Emniyet Müdürü Dağdeviren'i Ziyaret Etti

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Gözükara, Malatya İl Emniyet Müdürümüz Sayın Ercan Dağdevireren, beyefendiyi makamında gazilerimiz ile birlikte ziyaret ettik.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Göreve geldiği ilk günden itibaren büyük ve özverili çalışmalar yapan Malatya Emniyet Müdürümüz Sayın Ercan Dağdevireren, ile görüşmemiz de Malatya için yaptığı çalışmalardan memnun olduğumuzu ve her zaman emniyet teşkilatımızın yanında olduğumuzu yeniledik.

Malatya Emniyet Müdürümüz Sayın Ercan Dağdevireren’de derneğimizin gerçekleştirdiği çalışmalar ve projelerden dolayı büyük memnuniyet duyduğunu aktardı. Gelemeyen gazilerimize ve şehit ailelerimize selamlarını iletti.

Başkan Gözükara, Biz gaziler vatanımız, bayrağımız ve şehit ailelerimiz için canımızın geri kalanını feda etmeye hazırız dedi.

Malatya İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdevireren, Bu anlamlı ziyaretlerinden dolay Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Gözükara ve yönetim kuruluna teşekkür etti. Dağdeviren, Bizler her zaman gazilerimizin yanında olduk ve bundan sonrada her zaman gazilerimizin yanındayız dedi.

Mustafa GÖZÜKARA

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve

Yetimler Derneği Malatya Şube Başkanı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN