Haber Haberleri

Haber Haberleri

Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nde Nevruz Kutlamaları Gerçekleştirildi

Baharın gelişinin habercisi olan Nevruz, Malatya Turgut Özal Üniversitesinde Rektör Prof. Dr. Recep Bentli ve çok sayıda akademik ve idari personel ve öğrencinin katılımı ile kutlandı.

BBP İl Başkanı Karaman’dan Oda Başkanı Zeytinoğlu’na Büyük Tepki

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman, Geçtiğimiz günlerde Kocaeli Nokta gazetesi ve televizyonu tarafından yapılan son derece üzücü bir haberi öğrenmiş bulunmaktayız. Vatandaşlarımızı derinde üzmüştür.

Depremden saatler sonra kurtarıldılar! Türkiye bu anları unutmayacak: İşte mucizenin görüntüleri

Kahramanmaraş ve çevre illerde yıkıma yol açan depremin ardından, Türkiye’nin dört bir yanından gelen kurtarma ekipleri büyük bir özveriyle çalışmaya devam ediyor. Depremin 4. gününde enkaz altından mucize haberleri gelmeye devam ediyor. İşte akıllardan silinmeyecek o mucizelerin görüntüleri...

Başkan Yıldırım, Malatya'yı İnsan Kaçakçılığın Başkenti Yaptınız

Başkan Yıldırım, “Biri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Personeli diğeri ise Büyükşehir Belediyesi MASKİ personeli olan iki şahsın insan kaçakçılığına aracılık ettiği haberi ile adeta şoke olduk.

Başkan Güder’den Regaib Kandili Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, mübarek üç ayların habercisi rahmeti ve bereketi bol olan Regaib Kandili dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayınlayarak, “Feyz ve bereketle kuşatılmış bir maneviyat mevsimine daha girdik. Yüce Allah, Regaib Kandilimizi mübarek kılsın” dedi.

Başkan Alpaslan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü Kutlu Olsun

Gazetecilerimizin haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan basın, kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesini sağlamak, toplumsal konularla ilgili kamuoyu oluşturmak ve gerçekleri araştırmak gibi çok önemli görevleri yerine getirmektedir.

Başkan Çınar’dan ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ Kutlama Mesajı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Yaptıkları haber ve değerlendirmeler ile toplumu doğru bilinçlendirme gibi önemli sorumlulukları da bulunan yazılı, görsel ve işitsel medya kuruluşlarımız, toplumun ortak sesidir.” dedi.

Malatya’dan Asayiş Haberleri

İl Emniyet Müdürlüğü Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince huzur ve güvenliğin temini yönünde yapılan çalışmalar aşağıya çıkarılmıştır.

Başkan Dağ’dan habermalatya44.com’a Hayırlı Olsun Ziyareti

 Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Malatya Birlik Gazetesi- malatyabirlikgazetesi.com Köşe yazarı Ali Fırat’la birlikte habermalatya44.com İmtiyaz sahibi Dilek Kiras ve Yazı işleri müdürü Hatice Serap Karlıdağ’ı ziyaret ettiler.

Malatya’dan Asayiş Haberleri

İnternet Haberciliğine İlişkin Düzenleme Kabul Edildi

Basın, Sosyal Medya ve İnternet Haberciliğine İlişkin Düzenleme TBMM’de Kabul Edildi.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Derneği Üyelerinden İlimize Ziyaret

Türkiye'nin birçok ilini gezerek yerel ve ulusal gazetecilerin temsilcileri ile yaptığı kültür haberleriyle illerin tanıtımına büyük katkılar sunan Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Derneği üyeleri ilimizi ziyaret etti.

Malatya’dan Asayiş Haberi

Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı narkotik ekiplerince uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda gözaltına alınan 7 şahıs tutuklandı.

Malatya’dan Asayiş Haberleri

Malatya’dan Asayiş Haberleri

Malatya’dan Asayiş Haberleri

İl Emniyet Müdürlüğümüz Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar aşağıya çıkarılmıştır.

Adil Haber-Sen, Sözleşmeli Personelin Kadroya Alınması İstedi

Bilindiği üzere 6. Dönem toplu sözleşme görüşmelerinde kamu personellerinin büyük kesimini ilgilendiren iki önemli konu hakkında toplu sözleşme dönemi içerisinde çalışma yapılacağına dair karar alınmıştı.

Malatya’dan Asayiş Haberleri

Malatya’dan Asayiş Haber

Malatya’dan Asayiş Haberler

Malatya’dan Asayiş Haberleri

Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimlerce ilin asayiş ve güvenliğinin temini yönünde yapılan çalışmalarda toplam 8 tabanca, 5 tüfek, 3 kurusıkı, çok sayıda fişek ve kesici alet ele geçirildi.

İnternet Haberciliğine İlişkin Düzenleme Mecliste

Basın, sosyal medya ve internet haberciliğine ilişkin düzenlemeler içeren “Basın Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi” TBMM Başkanlığına sunuldu.