Başkan Dağ, Haber Malatyahaber44.com Gazetesi 5. Yılını Kutluyorum

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Haber Malatya44.com Gazetesi 4. Yıldan bu güne kadar yaptıkları başarılı çalışmalarını tebrik ediyorum dedi. Başkan Dağ, Haber Malatya44.com gazetesi bu gün 5.  yaşına girmiş ve emeği geçen tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Zeki Dağ,  Yayın hayatına bundan dört yıl önce başlaya ve bu nünse 5 yaşına girmiştir. www.habermalatyahaber44.com Gazetesi, Yayın hayatına başladığı günden bu güne kadar yaptıkları başarılı çalışmalarıyla ilgili okuyucularının takdirini kazanmıştır. Tabiki gazetecilik zor bir meslektir. Baz şer güçleri tarafından engellesede asla pes etmeden görevlerine devam etmektedir.


www.habermalatya44.com  Gazetesi olarak, İmtiyaz sahipliğini Dilek Kiras,  yaptıkları çalışmalarını kutluyorum ve Emeği geçen tüm kardeşlerimi kutluyorum dedi. Bizler Anadolu Basın Birliği Olarak her zaman yanlarındayız ve destekliyoruz. Anadolu Basın Birliği her zaman şer güçlerin karşısında olmuştur ve bu günde Dim dik olarak karşılarında olacaktır ve o şer güçleri bilmelidir.

 Anadolu Basını Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, www.habermalatya44.com Gazetesi'nin 5. Yılını Kutluyorum. www.habermalatya44.com Gazetesi'nin imtiyaz sahibi Dilek Kiras, tüm çalışanları tebrik ediyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

Zeki DAĞ
Anadolu Basın Birliği 
Derneği Malatya Şube Başkanı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN