Altunkaya'dan Birlik Mesajı

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

BBP Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Ercan Altunkaya, Ya hep beraber yaşayalım bu dünyada
Ya hep beraber ölelim. 

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genlmerkez Displin Kurulu Üyesi Ercan Altunkaya, 24 gündür orta doğunun göbeğinde katliamlar var hala ne bekleniyor. 

Kürsülerde ,meydanlarda sosyal medyalarda  nutuk atmayla klavye başında insanlık dersi vermeye çalışan zihniyet , Medeniyetten İnsanlıktan ,Barıştan , Hakdan, Hukuktan, İslamdan ,Dinden ,Peygamberleden bahseden Cemaatler, Tarikatlar, Milliyetçiler, Atatürkçüler, sözde barış insan hakları örgütleri ,Devlet Yetkilileri, Osmanlı Ecdadını emanet ettiği Kudüs’ü, Filistin'i,  Keebelaya döndürdüler Peygamber Katilleri. Siyonistler Kafirler ,Dünyanın Gözü önünde Soykırım Yapıyorlar . Her gün  yüzlerce insan çoluk ,çocuk ölüyor, Nerdesiniz ayağa kalkmak için daha ne bekliyor islam ülkeleri. 
Katliamcı ve soykırımcı İsrail'in Gazze'nin Cibalya mülteci kampına yaptığı saldırılarda çoluk-çocuk, yaşlı-kadın 400 masum daha hayatını kaybetti. Yüce Allah cümlesine rahmetiyle muâmele etsin. Mekanları cennet olsun.

Siyonist hayallerin peşinde onbinlerce  insanı öldüren, milyonlarcasını topraklarından ve yurdundan eden Netenyahu hükümetini ve suç ortağı Bıden başta olmak üzere batılı liderleri de şiddetle lanetliyorum.

Arap ve İslam ülkeleri artık kıyama kalkmalı, İsrail-ABD ve bu katliamlara destek veren ülkelerle ilişkilerini dondurmalı, petrol ve gaz üreten ülkeler batıya sevkiyatı durdurmalıdır.

        Ercan ALTUNKAYA
Büyük Birlik Partisi Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN