Geldi Haberleri

Geldi Haberleri

Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkan Sami Er İle Bir Araya Geldi

Malatya Kent Konseyi Çocuk Meclisi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ile Büyükşehir Meclis Salonu’nda bir araya geldiler.

Milletvekili Ölmeztoprak’tan Konteyner Kent Ziyareti

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Yeşilyurt ilçesinde ziyaret ettiği ettiği konteyner sakinleri ile bir araya geldi.

Turizm Treni Malatya'da Yöresel Canlı Müzikle Karşılandı

TCDD Ankara- Diyarbakır Turistik tren seferi başladı ve ilk yolcular bu sabah saatlerinde Malatya'ya geldiler.

Başkan Taşkın Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın ilk mesai gününde vatandaşlarla bir araya geldi.

Vali  Yazıcı, Malatya Girişim Grubu ile İftar Programında Buluştu

Vali Ersin Yazıcı, Malatya Girişim Grubu tarafından düzenlenen iftar programında iş insanları ile bir araya geldi.

Vali Ersin Yazıcı Türkiye Kızılay Derneği Malatya İl Başkanlığı Tarafından Düzenlenen Geleneksel İftar Programına Katıldı

Vali Ersin Yazıcı, I. Kaynarca Konteyner Kentte, Türkiye Kızılay Derneği Malatya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen geleneksel iftar programına katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.

Sami Er Arapgir'deydi

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, seçim gezileri kapsamında Arapgir ilçesini ziyaret etti. Burada esnaflar ve bazı mahalleleri dolaşan Sami Er’e hemşerilerinden tam destek geldi.

Fendoğlu’ndan sert tepki, “Kazanacağız, ama yanlış yapanları unutmayacağız”

Cumhur ittifakının Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hekimhan Belediye Başkan Adayı Memet Tabaroğulları, iftar yemeğinde Hekimhanlı hemşerileri ile bir araya geldi. İftara katılan Milliyetçi Hareket Partisi  (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, tüm teşkilatın sahada çalıştığını belirterek, “Tabaroğulları ile Hekimhan’ın makus talihi değişecektir” dedi.

Başkan Adayı Gürsoy, Vatandaşlarımızın Sesine Kulak Vereceğiz

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli seçimlere sayılı günler kala CHP Yeşilyurt belediye başkan adayı Alper Gürsoy seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Başkan adayı Alper Gürsoy, seçim çalışmaları kapsamında bugün Yeşiltepe halk pazarında ki esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Hanımefendi Hanife Yazıcı’nın Miad Evlerindeki Çocuklarla İftar Yemeği

Hanımefendi Hanife Yazıcı, Miad Evlerinde kalan çocuklarımızla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Karakuş: Makama Mevkiye Değer Vermedik, Sermayemiz İnsanlığımız

İnsanlara Tepeden Bakan Belediyecilik Başarılı Olamaz. Oy Potansiyeli Yükselmiş Hizmet Düşmüş, Göreve Geldiğimizde Belediyenin Kapılarını Sökecem..

Gezer, Emekliler Ve Asgari Ücretlilere Aylık 3 Bin TL Kira Desteği

 Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, göreve geldiklerinde Büyükşehir Belediyesi olarak dar gelirli vatandaşlar ve emeklileri ekonomik olarak destekleyecek projelerini açıkladı.